tiistai 29. maaliskuuta 2011

Maaliskuista mustavalkeeta snyyltäTänään se tuli! Nimittäin snyyni lähettämä maaliskuun paketti!

Olin just trimmaamassa toista koiraa, kun posti kolahti luukusta. Kohta sitten soi ovikello, arvasin että se on posteljooni:) Koirat nosti jumalattoman rähäkän; toinen hillui oven takana ja toinen trimmipöydällä:) Ja just olin upottamassa saksia turkkiin... No, ei sattunu mitään. En sit heti avannu pakettia, vaan päätin trimmata ensin koiran.
Heti kun oli aikaa, paketti aukes!  Ja mitäs sieltä paljastuikaan?
-tico ticoa kaksi kerää, toinen musta ja toinen valkoinen
-suklaacappuchino-kahvia 3 pussia
-mukava avaimenperä, siinä on senttimitta
-ja delfiinikortti

Snyyni: olit turhaan harmissaan, että paketti olis ollut liian vajaa! Ihanahan se on! Ja mie en tosiaankaan oota mitään kuuta taivaalta, vaan tämmöisiä ihania ylläreitä:)
Tuota tico ticoa just hiplasin yks päivä kaupassa, mutta sinne jäi oottelemaan, kun on noita lankanyssäköitä neulomattomia aika paljon...Eli kiitos kaunis! Ja oikeesti oon ajatellu tekeväni ohuemman kevätpipon, niin tuostahan sen varmasti saa!
Suklaacappuchino on miun herkkua, nam:) Ja tarttee laittaa nuo kiireellä piiloon, toinen poika kun näkee, niin eipä jää miulle mittään:) Avaimenperiä ei oo ikinä liikaa ja tuo onkin kiva, kun on se mitta siinä mukana!

Ihan oikeesti oon tosi iloinen tästäkin paketista! Kiitos taas snyyni:)

1 kommentti:

SNY kirjoitti...

No kiva että paketti tykästytti mutta hui kun osasi sitten postimies osua hurjan kurjaan aikaan paikalle paketin kanssa! :o Onneksi ei käynyt kuinkaan trimmattavalle!

Seuraava paketti onkin jo melkein lähetyskuosissa... ;)