sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Helmikuun SNY-paketti ja pari kuvaa huiveista

Olin viikonlopun maalla ja kun tulin tänään kotiin, oli postin seassa pakettikortti! Arvasin heti, että SNY on minnuu muistanu ensimmäisellä paketilla :D Siispä kiireellä postiin...!
 
Sormet täristen avasin pussin ja mitä mitä! En voinu uskoa silmiä, kun katoin tuota lankakerää! Hypistelin ja hiplasin poskea vasten. Aivan ihanaa käsinvärjättyä villaa! Eka ajatus oli, että enhän mie raaski tästä mitään tehdä :)))  Mutta puikoillehan se pääsee. Pikkasen on jo ajatusta, mitä tuosta teen. Ihan itselleni :D
Ja suurta hilpeyttä aiheutti tuo ihana Muumi-rasia :D Just olin hehkuttanu noita Muumi-mukeja. Taidat olla varsinainen "selvännäkijä", ihana SNY:ni? Ja paketissa oli ihana vähäkalorinen muffinssi-neulatyyny:) Aivan ihastuttava! Teetä tulee tosiaan hörpittyä kylminä iltoina, joten tarpeeseen tulee tuokin tee! Ja väliäkös sillä, mitä siinä pussin kylessä lukee? Kyllä jouluteetä voi juoda vaikka juhannuksenakin :D Kiitokset myös Ystävänpäivä-toivotuksista! Sitä samaa toivotan minä sinulle, Ystäväni !
Mitenkäs sitä taas malttaa oottaa kuukauden seuraavaa yllätystä? No, onneks aika menee nopeesti!


Laitanpas tähän samaan syssyyn sitten sen luvatun kuvan miun Lumi-huivista. Ihana auringnpaiste kirkasta hankea vasten!


Tämän toisen huivin neuloin Puron Kaarnasta, Ystävälle. Mulla oli tätä tasan kolme kerää ja tein sitten sen kokoisen mitä siitä sai. Tuli ihan sopivan kokoinen, voi kiepauttaa kaulan ympärille. Toivottavasti se lämmittää saajaansa!

4 kommenttia:

SNY kirjoitti...

Ihania nuo huivit! Kiva kun muffinssi maistui, toivottavasti myös tuo tee. :)

Pinni kirjoitti...

Ihanat huivit! Tuo alempi näyttää sille, että sitä melkein uskaltaisi itsekin kokeilla. Onko sinulla ohjetta tähän ja olisiko sitä mahdollista saada?

Annie kirjoitti...

Kauniita huiveja :)
Tuo SNY-paketin lanka vaikuttaa todella käyttökelpoiselta. Väri on "kateutta-aiheuttavan" kaunis :)

Pinni kirjoitti...

Kiitos ohjeesta! Kyllä tuolla huivin vielä aikaiseksi saa. Taidankin jäädä tutkimaan blogiasia pidemmäksi aikaa. :)