perjantai 11. helmikuuta 2011

Muumien myötä: Hyvää viikonloppua!

Mie kattelin äsken telkusta Muumeja, piiiiiitkästä aikaa! Silloin, kun miun lapset oli pieniä, ne kattoi Muumeja aamusta iltaan, uudestaan ja uudestaan... Mie muistan, kun ajattelin etten ikinä  kato enää Muumeja! Mut niin vaan tuli sekin päivä, että puheet piti pyörtää :)

 
Viime kesänä ostin ihan ekan Muumi-mukin, tuon Muumi-mamman. Hemulin ostin pojalle, kun se pienenä tykkäs aina tutkia suurennuslasin kanssa kaikkea. Nuuska Muikkusen ostin sitten toiselle pojalle, se kun kovasti kalasteli yhteenaikaan.Sekin oli semmoinen juttu, että olin niin Miuumi-mukeja vastaan, kun niitä on jokaisella kaapit täynnä.  Mutta nättejähän ne on aina olleet, ei siinä mitään. Sitten se mopo taas alkoi karata käsistä ja nyt miulla on jo näin monta Muumi-mukia:) Osa on lahjaksi saatuja, esim tuo Hosuli. Sen antoi mulle ystävä, oon kuulemma ihan samanlainen kattilapää ja nappien kerääjä :D

Ja yks päivä mie bongasin tän uuden mukin, "Sosulin". Nää Hosuli ja Sosuli ei oo ainakaan miulle mitään tuttuja hahmoja, mutta seuraava "pakko ostaa" on tämä


No, näähän ei millään tavalla liity neulomiseen. Tai joo, liittyy ne silleen, että yleensä miulla on Muumi-mukissa kahvia, jota sitten hörpin "kun oon neulonu tän kierroksen loppuun... ja vielä tän kierroksen..." Ja lopuks se kahvi on jo niin jäähtynyt, ettei sitä voi juoda! Vaikka pitäis, koska kylmä kahvihan kaunistaa :DDDIloista viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

SNY kirjoitti...

:) Ihan mukia en sentään pakettiini tällännyt... Se lienee perillä maanantaina, ellei sitten jo tänään ennättänyt.

Nipi kirjoitti...

Tulin kurkkimaan blogiasi :) Muumimukit ovat ihania, ja meillekin niitä on kertynyt aika pino. Tämä uusin on ihanan hempeä, pakko ostaa, kunhan kauppoihin saapuu. Hosuli ja sosuli olivat Muumipapan muistelmissa papan nuoruuden ystäviä, jotka menivät naimisiinkin :)