tiistai 24. toukokuuta 2011

Sukkia sukkia perussukkia...

Teki mieli neuloa ihan perussukkia välillä. Ei tartte koko aikaa seurata jotain kaavaa ja vahtia, että menikö se taas persiilleen :DD  Voi katella samalla telkkua ja olla vaan.

Ensin tein nää pitempivartiset ihanan väriset:)  Lanka on Dropsin Fabelia (jostain syystä sitä nyt riittää!), puikot on 2,5 ja sukat taitaa olla kokoa 36-37. Lankaa meni noin 70g.
Tykkään ite näistä tosi paljon!Sit mie muistin, että oon ostanu Novitan "papukaijaa" ja kaivelin pussin pohjia. Mukaan lähti luonnonvalkee ja joku pieni saa näistä sukat. Puikot 3 ja lanka 7 veikkaa siis. Sukkien koko jotain 26 ja langanmenekki vajaa 50g.Vaikka viikonloppuna olikin tosi lämmintä, mutta kylmä tuuli puhalteli välillä aika kovaakin. Aamulla etenki tuntu siltä, että tartteis olla villasukat jalassa. Niinpä mie sitten tein itelleni (huom!) tämmöset lyhytvartiset "puutarhurin sukat" tuosta papukaijasta. En yrittänykään alkaa sihtaamaan noita värejä samaks molempiin sukkiin, ei tartte miun mielestä olla identtiset. Sitä paitsi, ei puutarhassakaan mikään oo identtistä :D
Puikot taas 3, lanka 7 veljestä papukaijaa ja lankaa kului noin 70g. Mukavamman näköstä tää papukaija valmiissa työssä kuin kerässä!


6 kommenttia:

Sarsa kirjoitti...

Sulla on ollu näköjään oikein kunnon sukkatehdas pystyssä :) Fabel on tosi kivan tuntusta sukissa ja ihan hyvin on kestänyt käyttöäkin. Mä tein tosta samasta väristä miehelle alkuvuodesta sukat.

Anonyymi kirjoitti...

Voi sinäkö se olet ollut! Oma salainen neuleystäväni. Ja ehdottomasti Suomen paras sellainen!

SUURI KIITOS muistamisista, olet osunut valinnoissasi aivan nappiin. Täällä ilon kyynel vierähti, kun toukokuun paketin avasin, niin ihana se oli!
Sinä rohkaisit minua tarttumaan ohuisiin sukkapuikkoihin ja -lankaan, nyt niitä syntyy solkenaan.
Ja blogistasi saan lisää ideoita eli tavataan täällä jatkossakin.

Ihanaa kesää Sinulle!

Terveisin,
Tuulijoki

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos siulle oma snyyni kauniista sanoista!

Lämmintä kesää siulle ja käsityön iloa!

t. Milukka

Pitsisukka kirjoitti...

Voi miten nättejä sukkia olet neuloskellut! Itsekin pidän kovasti tuosta Fabel-langasta, se on juuri sopivan ohutta.
ps. Kiitos kommentista!

SNY kirjoitti...

Kivoja sukkia syntynyt :) Se on muuten jo Tampereella...

SNY kirjoitti...

Noudettavissa :)