sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Hullua lähteä mukaan Kesäyön Hullutukseen :DDD

Kääk! Monen oon lukenut osallistuvan Kesäyön Hullutukseen ja jotenkin se on jääny tuonne takaraivoon, että kokeilisko... 25 työtä pitäis alottaa juhannukseen mennessä, 1 työ/päivä, ja ne pitäis olla valmiita heinäkuun loppuun mennessä. Kuullostaa hullulta ja sitähän se onkin:) Mutta silleen kivasti hullua eikä tiukkapipoista eli kyllähän miut saa tämmösiin tempauksiin meleko heleposti höynäytettyä!

Jos mie yrittäsin samalla saada tuota lankavarastoa pienemmäks eli tavoitteena olis lyödä kaks kärpästä yhellä iskulla. Uutta ei osteta! Niih! Ja työthän ei onneks tartte olla mitään sängynpeittoja (ellei nyt välttämätä taho tehdä 25 kpl sellaisia), joten pikkuhommilla mennään. Enhän mie muutenkaan mitään isoja töitä tee!

Tässä on nyt parit sukat valmistumassa, pari päivää aikaa saada ne alta pois. Onnistuu.

Tässäpä linkki tuonne "emon" sivulle eli sinne vaan reippaasti tutustumaan! Vielä ehtii mukaan!

2 kommenttia:

Pinni kirjoitti...

Oon miettinyt kanssa itse, että lähtiskö vai ei? Vielä olisi aikaa ilmoittautua. En tiedä. Hullua se olisikin, mutta siksi niin kiehtovaa.. Joko oot kattonut, mitä kaikkea tekisit?

Anonyymi kirjoitti...

No en oo kattonu, kun pitäis saada nuo parit keskeneräiset sukat ensin valmiiksi. Kai mie sukalla alotan ja yritän jotain keksiä, mutta mitään isoa ei tule varmasti tehtyä =)
Lähe vaan siekin mukaan!

t. Milukka