maanantai 16. toukokuuta 2011

Onnekkaat Sattumat

Tänään tulee jos toinen sukkapostaus :) En mie oikeesti oo näin ahkera ollu parin päivän aikana, nää nyt vaan valmistui tässä aamutuimaan...Vähän semmonen "pikkuhiljaa"-projekti on nämäkin sukat ollu...


Malli on siis nimeltään "Serendipity" , tarkoittaa suomeksi "Onnekas sattuma". No mutta sehän passaa tämmöiselle päivälle oikein mainiosti!  Niin, tää malli on "Sock Club"-kirjasta. Mie pikkasen ohjetta mukailin paksulle kintulle, eli laitoin varteen enemmän silmukoita ja kaventelin nilkkaa kohti. 
Lankana on iiiiiiiiiihanaa Regian Extra Twist Merinoa, puikot 2,5 ja langanmenekki suunnilleen 70g.

Ja näihin tein sitten sen elämäni ensimmäisen tiimalasikantapään! Ensin meinas mennä hermot ihan totaalisesti! Luin ohjetta ja neuloin ja purin. Istuin netin eessä varmaan yhen illan ja yritin suomenkielisillä ja enkunkielisillä. Ja purin prrrkklll jatkuvasti! Heitin sukan nurkkaan ja menin nukkumaan. Aamulla sitten ajattelin, että kerran vielä kokeilen, sit saa riittää! Otin Ullan ohjeen esille ja vot! Kyllä mie jonkun aikaa raavin päätä, että mikä ihme siinä oli niin vaikeeta illalla???


Mukavat on jalassa, sen verran testasin, että tiijän sannoo. Nää ei tulekaan miulle, vaan meneevät lahjaksi. 

Nyt mie lähen nukkumaan. Lätkät on katottu ja juhlittu, hienot oli juhlat Kauppatorillakin! Onnea vielä Mestareille!

3 kommenttia:

katri kirjoitti...

Vastavierailulle tulin :)
Ompas ihanat sukat ja monet muutkin sukat aikaisemmissa postauksissa! Kiva blogi sullakin :)

SNY kirjoitti...

Kiva sukkamalli! Pitääkin vissiin laittaa myös omalle to-do -listalle :)

Pinni kirjoitti...

Kivat sukat!
Tulin samalla huutelemaan, ettei mun vuodatuksen blogiin jostain syystä pääse. Pakkasin puikkoni ja lankani ja muutin tänne bloggeriin. Tervetuloa uuteen blogiini!