perjantai 27. toukokuuta 2011

Sny paljastus

Vihoviimeinen snyyy-paketti saapui eilen. Illalla kävin sen hakemassa ja nyt sitten ehdin kuvamaan ja postaamaan paketin tänne.
Jännitys säilyi viime tippaan enkä yhtään osannu ees epäillä, kuka on ollu miun tämän kevään sny. Äkkiä korttia lukemaan ja sieltähän se tuli ilmi! Miun sny on ollu  Ixu!

Ixu oli koonny paketin sävysävyyn. Paketista paljastui aivan ihanasta pöllökankaasta itsetehty pussukka. Mie ajattelin, että tähän laitankin miun sukkapuikot ja muut semmoset pienet tarpeelliset neulomustavarat. Lankaa oli kahta erilaista. Hamppulankaa, josta voin tehdä vaikka tiskirättejä (oli muuten ollu ajatuksissakin tehdä) ja sitten tuommoista maitolankaa. Aivan uus tuttavuus! Pitää kattoa, jos sen liinan tms saisin siitä vaikka aikaiseksi. Sit oli kiva "neulatyyny", ikäänkuin kirja muodossa, kätevä reissussa! Ja Läkerolia, jees! Ja vieläpä itseneulottu kapea huivi lämmittämään kaulaa! Niin ja oli se korttikin, mut se ei ehtiny kuvaan...Kiitos paljon Ixu! On ollu jännää ja kivaa ootella näitä siun ylläreitä! Kivasti sie oot osannu laittaa mukaan semmoista, mitä "oikeesti tarviin" :D Hei, siis aikuisten oikeesti! Ja miulle uutta tuttavuutta on ollu mukavasti mukana.
Lämmintä kesää siulle ja neulomisintoa!

1 kommentti:

Ixu kirjoitti...

Tosi kiva jos olen osannut kasata järkeviä paketteja. Tosin lankaahan näissä enempi oli ja sitä neuloja tarvii aina :)