keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Keskeneräiset lasityöt valmiiksi...

Elkää nyt kyllästykö... Taas tulee muutama lasityö. Nyt kun kaikki vehkeet on esillä, niin pitää takoa urakalla. Nää seuraavat työt on ollu keskeneräisinä tuolla kaapissa jonkun aikaa ja viimeinkin sain ne valmiiksi!

Oikeastaan tää ei oo ollut keskeneräinen, vaan tässä oli muutama siipipala rikki. Oon tehnyt tämän "Siunaavan enkelin" joskus anopille ja appiukolle joululahjaksi ja johonkin se oli kopsahtanut sen verran kovasti, että pari palasta oli rikkoutunut. Niinpä se kaipasi korjaamista. Olin ihan unohtanut koko homman ja löysin sitten tämän tuolta lasilaatikon pohjalta:/ Apua! 
En oo ennnen korjannut lasitöitä ja piti käydä paikalliselta "mestarilta" hakemassa neuvoja. Arvaatteko mitkä palat on tähän vaihdettu? (vinkkinä: ne löytyy ylemmästä kuvasta...)Ja sitten se toinen keskeneräinen. Lapunvarjostin oli pelkkää alareunan tinaamista vailla vuositolkulla vaatekaapin perällä. Niinpä mie sitten saattelin sen eilen valmiiden töiden varastoon.


Tähän mie muistaakseni en oo erikseen ostanut lasia, vaan käyttäny niitä mitä on tarpeeksi löytynyt. Vaan ostettujahan nekin on aikanaan. Varjostimen korkeus on 22cm, joten se on sellainen mukava pieni pöytälamppu.Tässä lampussa ei oo miun värit, on liian vaaleenpunainen. Muuten tykkään tästä kyllä kovasti! Malli on kiva ja suht helppo tehdäkin. Ehkä voisin tehdä muulla värityksellä tämmöisen itellenikin.

Jos tää kiinnostaa, niin mielelläni myyn pois. Eli ota vaan rohkeasti yhteyttä milukka1 at gmail.com

Eli tämmöistä tänään. Mitähän tää päivä tuokaan tullessaan? Ainakin ystävä tulee hakemaan mekkonsa, josta mie lyhensin helmat, 3 kappaletta. Eli kahvittelua tiedossa! Mukavaa päivää kaikille!

4 kommenttia:

Kirsi74 kirjoitti...

Oi ku kaunis lampunvarjostin. Ja enkelikin on upea. Mä kerään tiffanyenkeleitä. Niitä on vaan vaikeaa löytää mistään, kun en tosiaan itse osaa tehdä.

Paula Kristiina kirjoitti...

On todella kauniita töitä! Oikein kateeksi käy kun joku osaa tehdä tuollaisia. Mukavaa viikon jatkos sinullekkin:D

Nipi kirjoitti...

Todella kauniita tiffanytöitä! Mie olen ollut muutama vuosi sitten parilla kurssilla ja tykästyin kovin lasitöiden tekemiseen.

Pitsisukka kirjoitti...

Voi mahoton miten kauniita! Tuo se vaatii taitoa.