tiistai 8. marraskuuta 2011

Lasikynttilöitä


Onpas ollu pitkä tauko tähän blogin päivittämiseen... No, en mie nyt ihan toimettomanakaan oo istuskellut. Aina sitä jotain tekemistä pitää olla. Neulominen on hieman jäissä edelleen kipeitten hartioitten takia. Pikkasen kun neuloo, niin heti menee hartiat niin jumiin, ettei meinaa mikään auttaa. Harmittaahan se, aika paljonkin. Mutta kyllä tuolta taas kohta jotain valmistuu.
Mie sit kaivelin esille vanhat lasihommelit. Oon joskus ostanu kolvit ja hiomakoneet sun muut tarvittavat ja jotenkin tuli hinku taas iskeä lasin kimppuun! Koska siitä on luvatoman monta vuotta, kun oon viimeks lasin kanssa työskennelly, alottelin ihan näillä pienillä kynttilöillä. Näihin saa kivasti käytettyä tuota ehtymätöntä lasinkappalelaatikkoa:)Mie sitten innostuinkin tekemään näitä niin paljon, että taitaa olla nelisenkymmentä kynttilää jo valmiina! Otan sitten mukaan joulumyyjäisiin ja yritän päästä siellä näistä eroon.


Tein tuosta tinauksesta ihan tahallani tuommosta muhkuraista. Jotenkin se kuvastaa enemmän sitä miten ne kynttilätkin usein valuu... Nää onneks ei enää valu!
Nyt miulla on oottamassa leikkaamista muutama lasityö. Toivottavasti saisin ne  valmiiks ennen joulukuuta. Ongelmana on se, etten voi täällä kotona leikata, kun lasinpalasia lentelee joka paikkaan ja koirat on sitten niissä lasinsiruissa. Pitää käydä muualla leikkaamassa. Mutta järjestelykysymys se vaan on. Hiomisen, folioinnin ja tinaamisen mie teen sitten kotona. Lasitöitten tekeminen on kivaa hommaa!Nyt mie alankin sitten lukemaan teidän blogejanne. Siinä sitten vierähtääkin tää aamupäivä =)

5 kommenttia:

Kirsi74 kirjoitti...

Oi ku ihania, mä niin haluaisin oppia tekemään noita lasitöitä :) Pitää katsoa, jos vaikka jossain olis kurssi.

Mari kirjoitti...

Kivoja kynttilöitä! Mukavaa viikonjatkoa :)

eikku kirjoitti...

Kauniita kynttilöitä!

Auli kirjoitti...

Tosi kauniita!

Tintti kirjoitti...

Upeita kynttilöitä!