maanantai 16. toukokuuta 2011

MM-sukat :)

JEEE! Eilen sitä juhlittiin Suomen toista lätkän Maailmanmestaruutta! Olipas huippu matsi!
Toivottavasti seuraavaa kultamitalia ei tartte odotella yhtä pitkään, edellinenhän tuli -95, niin ikään Ruotsia vastaan:DDD

Mie jännitin ihan älyttömästi eilistä matsia. Parin eka erän aikana melkein vaan kuuntelin ja neuloin, pakko oli tehdä jotain muuta, hermot ois menny muuten.... Kolmas erä olikin sitten yhtä historiaa ja ilotulitusta! Onneks sain nää sukat valmiiks toisella erätauolla.



Lanka on Dropsin Alpacaa, ihana pehmeä lanka ja hyvä neuloa! Ja mallikin on Dropsin. Taas oli niin kiva ja helppo malli, että tulee varmaan tehtyä toisetkin sukat. Miulla oli ihan tavalliset puikot, ehkä näihin ois kaivannu bambut tai koivut. Lankaa meni vajaa 70g ja puikot oli 2,5.
Nää sukat on oikeestaan unisukat tai löhösukat. Kun ei oo keinokuitua, niin eivät kestä kovaa kulutusta. Mutta varmasti lämmittäävät kylminä iltoina!

Aaltoliikettä MM-kullan kunniaksi!



Näihin sukkiin tein elämäni toisen tiimalasikantapään, Ullan ohjeilla se onnistuu! Oon nyt ihastunu tuohon tiimalasikantapäähän. Ainakin se sopii hyvin tämmöisiin ohkasempiin sukkiin, miun mielestä.



Nyt viimeistelemään yhet toisetkin sukat, mitkä sain valmiiksi ihan äsken....

2 kommenttia:

Pinni kirjoitti...

Kauniit sukat. Olen itsekin miettinyt sukkien tekoa alpacasta, mutten ole raaskinut.

Milukka kirjoitti...

Kiitti Pinni! Kantsii tehdä, ovat aika ihanan lutuiset :)