keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Palkintoa ja sukkaa


Eilen postipoika soitti ovikelloa ja meijän koirat nosti perinteiseen tyyliinsä mielettömän rähäkän =) No, onneks se posteljooni on jo tottunu näihin pieniin petoihin;) Ite en vaan millään meinannu ensin tajuta, että mikä paketti miulle tulee, hmm... No välähtihän se sitten, kun mie sen paketin äkkiä revin auki. Katjuksallahan oli blogissaan 60. postauksen arvonta ja mie onnellinen voitin sieltä jotain aivan ihanaa!


Sieltä paljastui siis Katjuksan tekemä ihana helmiruusu, joka miun mielestä sopii tulevaan jouluun oikein hyvin. Punaoranssia tico ticoa, jee! Tykkään just tästä väristä! Ja sakset! Just joku päivä etin miun pieniä saksia, joita miulla on monet monet monet...ja jotka on aina häveyksissä... Eli tarpeeseen tulivat nämäkin ja ovatkin niin kauniin väriset:) Kiitos paljon Katjuksa siulle tästä ihanasta syksyisestä yllätyksestä!

Ja sitten sitä sukka-asiaa. Sain tilauksen neuloa samanlaiset sukat kuin nämä, väritoive vaan oli violetti tai vaaleenpunainen. No mie en sitä hempukkaa löytäny, mutta tuota violettia sattui kaupassa olemaan. Siitäpä sitten valmistui nopeesti sukat, jotka mie kohta lähen kiikuttamaan uudelle omistajalleen.
Langanmenekki oli 109g, puikot 3,5 ja lankahan on Novitan 7 veljestä.
Ja näillä siis mennään myös Sukkasadon Perunalaariin, ovat sitten miun kymmenes sukkapari sinne.


Pistänpä tähän loppuun kuvan uusimmasta aloituksesta. Saatte sitten arvailla mitä tästä mahtaa tulla=) Toivottavasti on pian jotain valmista mitä esitellä. Vaan sen sanon jo nyt, että oon aivan rakastunu tuohon lankaan, Rowanin limaan...


Nyt on tää aika syksystä, mistä mie en yhtään tykkää:(  Toivottavasti tulis nopeesti lumet ja pakkaset!

1 kommentti:

Katjuksa kirjoitti...

Jotain pehmeää, jotain kovaa ja jotain itsetehtyä, kiva kun tykkäsit.