lauantai 1. lokakuuta 2011

Piilopaikka puikoille...

"Kuka saa, kuka saa, puikkopussiin kurkistaa..."


Mie oon pitäny sukkapuikkoja, pyöröpuikkoja ja virkkuukoukkuja samassa pussukassa. Aina sai kaivella ja tyhjentää koko säkin, että löys tarvitsemansa. Hermot paloi monta kertaa! Siis ihan oikeesti, miulla on lyhyt pinna ja jos joku ei heti löydy, niin kyllä kuuluu...
Niinpä mie sitten tempaisin jonkun kankaanpalan ja vähän kanttinauhaa ja ommella surautin puikoille, koukuille ja tarvikkeille uuden pussukan:) Nyt on puikot järjestyksessä ja löytää sitten sen mitä tarttee ihan nopeesti.

Tsädäm !


Virkkuukoukut on omassa kolossaan


Pyöröpuikot ja mitat omassaan...


On aika ihanan näpsäkkä ja siellä ne siististi pysyyvät


Välit on sen verran isoja, että saa samaa kokoa olevia puikkoja laitettua enemmänkin koloseen. Ja onhan miulla sitten tuo puikkomitta, millä voi mitata koon, jos on sekasin menneet. Pitkille puikoille pitää tehdä oma pussukka, niitäkin on ihan tarpeeks tuolla nurkassa...

Näin sitä on iloinen pienistä asioista, mitkä pikkasen voi helpottaa arkea. Mukavaa viikonloppua !

9 kommenttia:

eikku kirjoitti...

Hieno ja käytännöllinen! Mulla on puikot ja koukut muuten melko hyvässä järjestyksessä, mutta pyöröpuikoille en vielä ole keksinyt mitään järkevää paikkaa.

Pirjo kirjoitti...

Tosi kivan näköinen. Tuollainen on minullakin ollut suunnitelmissa tehdä tosi pitkän aikaa, mutta ei vain ole saanut aikaiseksi =)

Eija kirjoitti...

Onpa hieno ja ennen kaikkea kätevä!

Aarnilintu kirjoitti...

Tosi kätevän oloinen. Mulla on puikot ja koukut omissa purkeissaan, mutta pyöröpuikkojen säilytys tuntuu olevan missä muodossa vaan ongelmallista. Puikkomitta on ihan korvaamaton apu, kun kaikkiin puikkoihin ei todellakaan ole merkitty, minkä kokoisia ovat.

Paula Kristiina kirjoitti...

Erittäin kätevä! Tarttis täälläkin just tuollasen. Josko minä joskus tempasen ja surautan kans samanlaisen. Tuollainen on kätevä ottaa mukaan, mulla on puikot ja koukut korissa ja kun mökillä alan purkaa kassia ne on pitkin poikin kassin pohjaa...

Milukka kirjoitti...

Heh, kiva jos tykkäätte työkin tästä! On nimittäin aika näpsäkkä peli. Pikkasen vois hienosäätää ja tehdä ohan pienille hipleille (esim silmukkamerkit, puikonpäät yms) erillisen pienen taskun tuohon päälle ja vaikka tarranauhakiinnityksen siihen, etteivät putoa. Tuotekehittelyks menee...

Sulotar kirjoitti...

Mahdankohan minä olla ensi kertaa vieraillulla täällä. Onpas kivan näkösiä juttuja sinulla. Tuo puikko pussukka on todella käytännöllinne. Minä tein oman pussukan virkkuu koukuille ja oman puikoille. Nyt löytyy sitten aina tarvittavat välineet. Ainahan se oli sitä hakemista ja arpomista ... niin ne hermot meni minullakin monen monta kertaa. Mutta jos ne nyt alkaisi säätymään :o)))

Katjuksa kirjoitti...

Milukka, arvoin lukijoideni kesken jotain pientä, ja arpa osui kohdallesi. Laitatko sähköpostiini osoitteesi niin laitan voittosi tulemaan.

stiina kirjoitti...

Mun pitäisi ehdottomasti tehdä tällainen myös! Helpottaisi elämää huomattavasti..