perjantai 14. lokakuuta 2011

Villasukat


Pitkästä aikaa moikka! Oon jotain valmista saanut aikaiseksi, mutta kuvaaminen ja tänne siirtäminen on viivästynyt. Miulla on ollu aika hiljaista neulerintamalla, hartiat on ollu niin jumissa, ettei oikein pitkää pätkää pysty kerrallaan neulomaan. Varmaan viikko meni välissä, etten ees koskenu puikkoihin... Ja nyt kun oon ottanu puikot esille, niin eipä taas tunnu mukavalta ei... Mutta mie yritän pikkuhiljaa saada jotain tehtyä.

Nää sukat on neulottu Pirtin kerhäämön hahtuvalangasta. Ostin sitä viimeks siellä käydessä, ihan vaan kokeilumielessä. Tää lankahan on ihan täyttä villaa, joten nämä ei oo niin kestävät sukat. Eli kantapäätä saa varmasti parsia, jos meinaa enemmän pitää. Mutta niinhän se oli ennenmuinoin, äiti neuloi ja parsi. Ja mikäpäs siinä. Nykyään vaan ihmiset ei enää viitsi parsia, mielummin heittäävät roskiin, jos reikä tulee.


Langanmenekki oli 136g ja puikot oli 3,5.
Oli ajatuksena tehdä nää itselle lämmittämään jalkoja kylminä talvi-iltoina, mutta muutinkin mieleni ja otankin nää joulumyyjäisiin. Jos eivät mee kaupaksi, niin otan sitten itelleni.
Nämä sukat on myös #7 sukat Sukkasadon Perunalaariin.

Nyt miulla on tuossa tekeillä parit tilaussukat ja niistä sitten seuraavan kerran. KyJyt oottaa myrtsinä tuolla laatikossa. Jotenkin en saa niitä tehtyä. Oon tuuminu, että taitaa olla viimeinen KyJy mihin otan osaa, ehkä. Jotenkin en tykkää kuitenkaan siitä, että ensin aloitellaan karmea määrä hommia ja on joku aikaraja millon ne on oltava valmiit. Mie teen mielummin sitä, mitä milloinkin huvittaa. Enkä ollenkaan lupaa enää, että saan ne kaikki jouluun mennessä valmiiksi...Mutta kyllä ne joskus kaikki valmistuu:)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Ihanan väriset sukat!

Inkeri kirjoitti...

Voi miten kauniisti värit vaihtuvat.

Paula Kristiina kirjoitti...

Kauniit värit sukissasi! Minä en viitsi osallistu mihinkään haasteisiin kun haluan tehdä omaan tahtiin ja millon huvitaa. Eipä sitten tule mitään stressiä:D Koita parannella hartioitasi ja otaa rauhallisesti. Mukavaa viikonloppua sinnekkin:D