keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Junasukat ja aloitukset #10 ja #11

Niin vaan selätin eilisen migreenin, koville kyllä otti. Lääkkeet onneks auttoi eikä tarvinnu piikille kuitenkaan lähteä. Loppuilta menikin sitten ihan semmoisessa höttötilassa ja väsyneenä. Mutta sain kuitenki jotain valmiiks ja jotain alullekin...

Kuudentena valmiina hullutuksena on junasukat. Näitähän näkee melkein jokaisen blogissa ja nyt vasta sain ite tehtyä. Tuo junasukkien tarina on niin hellyyttävä, että miekin tahdoin osallistua tämän tarinan levittämiseen.

Lankana on Dropsin Alpacaa ja sitä tais mennä vajaa 30g, puikot oli 2,5. Tykkään näistä kovasti ja teen kyllä jatkossakin. Tulis vaan niitä vauvoja lähipiiriin!


Ja seuraavat aloitukset tulee tässä. Ystävä toivoi lyhytvartisia perussukkia ja tässähän ne on alullaan. Ja kappas vaan! Tiskikukkanenhan se siinä taitaa valmistua! Tää on kans ollu tehtävien listalla ja nyt sitten pääs viimein puikoille.
Ja tässä taas päivitystä tämän hetken tilanteesta.

Mie oon pikkasen aikataulusta jälessä ja täytyy myöntää, että se rassaa takaraivoa. En hirveesti tykkää siitä, että miulla on tuhat hommaa kesken yhtäaikaa, oon aina ollu enemmän semmonen, että pitää saada valmiiks ennenku uutta alotan. Mutta jospa tästä oppis jotain. Eikä tää nyt niin haudanvakavaa onneks oo, Hullua tää kyllä on! =)

2 kommenttia:

Pinni kirjoitti...

Oi, säkin olet päässyt tiskikukkien ihmeelliseen maailmaan. Mun tekisi vaan mieli neuloa niitä, mutta pitää koittaa jotain muutakin tän Kyhäilyn aikana.
Mulla on kanssa niin, että teen mielelläni yhden työn loppuun ja aloitan sitten vasta uuden. Tämä haaste ainakin opettaa unohtamaan osan keskeneräisistä. :D

Kardemumma kirjoitti...

Kyllä tämä Kyhäily kasvattaa luonnetta, kun pitäisi yhden työn ihmisenä pitää niin montaa keskeneräistä. Mutta hauskaa tämä on. Tsemppiä jatkoon. Yritin sinulle kommentti kirjoittaa explorerilla, vaan ei onnistunut. Vaihdoin operan ja kattoo miten käy.