sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Terkkuja mualta ja uutta hullutusta :D

Nytpä ei oo mitään kuvia näytellä, kun kameran johto on hävinny ja tässä läppiksessä ei oo muistikorttipaikkaa. Mut oon mie saanu jotain kyhäilyjä jo valmiiksi ja jotain myös alotettua, jee! Ja liian monta alotusta puuttuu, mut miulla ei oo täällä lankoja eikä puikkoja tai koukkuja enempää, kuin nuo mitkä on kiinni muissa töissä.  Kunhan meen kaupunkiin, niin sitten teen vaan pelkkiä aloituksia (vähän pakkokin), jos meinaan kunnialla tästä selvitä. Mut pakko myöntää että ahistaa...siis ei yleensä tää kyhäily, mut ne alottamattomat työt. Varmaan sitä listaa joudun vähän muokkailemaan uusiks, että saisin loputkin puikoille. Mut sou vot! Elämää tää vaan on!

No, sen verran hullu miekin oon, että aion ilmottautua Kesäyöstä Jouluyöhön, yks hullutus sekin =) Siinä on niin pitkä aika valmistella töitä, että varmasti ehtii! Aloituksethan nuo tuntuu niitä vaikeimpia olevan miulle.
Ilmottautumisaikaa on vielä muutama päivä, viimeinen päivä 23.6.2011. Eli mukaan vaan kaikki!

1 kommentti:

Ihalaiska kirjoitti...

Minäkin olen harkinnut pitkään tuota KYjyä, mutta en ole vielä päättänyt osallistunko. Tsemppiä sinulle molempiin projekteihin!