tiistai 28. kesäkuuta 2011

Uusia aloituksia

Eilen sain sen verran muun hommailun seassa neulottua, että kolme uutta aloitusta Kyjyyn pääs puikoille tai koukulle.

Tässä on siis aloitukset #3, #4 ja #5. Eli siinä on lapselle aloitettu lumiukkolapaset ekana. Kunhan nuo valmistuu, niin sittenhän mie tiijän, tarviiko tehdä jotain siihen lisäksi. En nyt yhtään osaa arvata, meneekö noihin sitä tarvittavaa 50g lankaa... 
Sitten sieltä pilkistelee patalapun tekele. Tuolla valkoisella mie vielä kehystän nuo "terälehdet", saas nähhä mitä tuosta tulloo :)  Mutta patalappuja piti olla se 3 kpl vastaamaan yhtä työtä. Tää on tosin paksua puuvillaaa, että paino on, mutta mie teen se 3, mut teen teen kaikki sitten erilaisia ( ei tuu niin ykstoikkoiseks...).  Kolmantenahan siinä onkin sitten tulossa sukan vartta Fabelista (ylläri ylläri!)


Tuntuu näitä neuleen nyssäköitä olevan vähän joka nurkassa ja pöydän kulmalla. Ja uutta vaan ois puskettava! Mie laittelen nyt näitä aloituksia ensin urakalla tulemaan ja siinä sivussa yritän saada jonkun Kyhäilynkin valmiiksi. Se tosin tuntuu jo aika rassaavalta, niitä kun on vielä liian monta kesken. Onneks siellä on jotain pientäkin...!

Mut nyt näyttäis siltä, että ois hyvä ilma pestä koirat juhannuspölyistä ja taitaa miulla tuo pyykkikonekin tänään laulaa :)))

Tässä vähän Karvion kosken kuohuja. Käytiin sunnuntaina "huviajelulla" siellä päin...

1 kommentti:

Paula Kristiina kirjoitti...

Nätin näköisiä aloituksia! Pelottavan näköinen toi koski!! Mulla on sama puuha tänään edesä kun sulla Paten pesu. Täällä mökillä se käy paremmin kun ei ole tuota suihkua, Pate ei pelkää niin kovasti vesikuppia. Ja sitten on kiva köllötellä ja kuivua auringossa :) Mukavaa aurinkoista päivää
sinulle :)!