maanantai 13. kesäkuuta 2011

Valmiita KYHäilyjä

Kyllä nuo helteet verottaa tätä kyhäilyn editymistä, ainaki miulla. Kun on pitäny tehdä pihahommia ja kasvihuonekin piti koota. Ja siinä sitä menikin pari päivää. Kaupan päälle sitten saatiin punaista palanutta nahkaa =)

No, jotain on siis valmistunukin. Ekana nää kirjoneulelapaset. Malli siis taas Dropsin. Jostain syystä mie oon tykänny niitten malleista aika paljon...

 
Lankana on Fabelia ja Delightia. Ois ollu kyllä kaks samanväristä kerää tuota Delightia, mut tahallaan annoin mennä samasta kerästä ja niinpä niistä tuli sitten vähän erinäiköiset. No se ei minnuu haittaa! (toivottavasti ei saajaakaan... ;)))
Lankaa meni vajaa kerä molempia ja puikot tais olla 3.
Tässä vielä lapaset sisäpuoleltaNo toinen valmistunu työ pitikin sitten kuvata lennosta! Miehen ukitettavalle virkkasin Novitan Kotiväestä 2,5 numeron koukulla hellehatun. Kuten kuvasta näkyy, en ehtiny ees päätellä lankoja, kun se jo oli käytössä.

Illalla sitten kun neiti nukkui, otin ja päättelin langat ja virkkasin hattuun 6 kukkasta, jotka sitten ompelin kiinni. Ja lennosta piti taas kuva ottaa. Hattu oli ainakin neidin mielestä tosi ihana!


Ja on tuossa valmistumassa muutama työ. Isoäidin lappuja virkatessa valkoinen loppui kesken (tientenkin) ja toinen kerä oli täällä kaupungissa. No, jos mie sen tänään jo saisin valmiiksi.
Vihreä Baktus alkaa olla puolitiessä ja vaaleenpunaiset junasukat kohta valmiit. Mut ne pitsisukat ei oo edistyny yhtään!!!

Pakko vissiin laittaa tänään vielä jotain uutta alulle. Kunhan saan nuo koirat ensin pestyä...
Siinä tepastelee Milo, Juuso ja Iiris, jokapaikan kaivurit =)5 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Ihanat lapaset. minullakin KYHissä suunnitelmissa lapaset mutta viimeviikon helle tuntui liian hikiseltä siihen puuhaan. Mutta nyt: lupaava viilememinen. Koiranne ovat aivan kuin jotain pehmokoiria, miten voivatkin olla noin suloisia:

Paula Kristiina kirjoitti...

Tosi kauniit lapaset olet tehnyt ja tällä helteellä. Olen aloittanut ihan saman lakin tekoa siskon tytölle. Mielestäni tosi kauniin mallinen.
Koirat ovat tosiaankin kuin jotain pehmokoiria. Suloisen pehmoisen näköisiä.

Pirjo kirjoitti...

Ihanat lapaset. Voi kun minäkin osaisin tuollaista tehdä, mutta noissa kirjoneuleissa on jokin juttu, mitä minä en tajua ;)Mutta on niin kaunis malli, että uskaltaisikohan yrittää?

Pinni kirjoitti...

Ihanat lapaset. :) On kyllä tosi kauniit. Tuo malli taitaa olla sellainen, ettei siinä tule kovin pitkiä langanjuoksuja? Niistä kun en pidä yhtään. Taidan laittaa nämä kilometrin pituiselle to do-listalle.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Lapaset on ihmeen helppo tehdä, eikä niissä tosissaan ole pitkiä langanjuoksuja. Mie luulen, että näitä tulee pukinkontiin tehtyä muutamat, ainakin.
Kiitoksia paljon kommenteista!

t. Milukka