keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Virkattu liina ja lapaset valmiina Kyhäilyihin

Oonpas saanu viimein jotain valmistakin Kyhiin! Vaikka näitä helteitä taas on, niin pakkohan se on antaa puikkojen ja koukkujen juosta.

#14 valmistunut hommeli on tää virkattu liina. lankana on joku alennusmyynnin säästökerä ja väri aika aurinkoinen :D  Ohje on Suuri Käsityölehdestä  3/2002 ja malli nimeltään "Leinikki". Tää on tehty nro 2 koukulla, joten tästä tuli isompi mitä ohjeessä, halkaisija on noin 60cm. Lankaa meni tähän liinaan noin 70g.
Enpä tiijä muuta paikkaa tälle liinalle kuin kasvihuoneen pikkupöytä, jota ei ees vielä oo :DDD  Mutta haaveissa siis on ja pitäähän kasvarin pöydällä olla pitsiliina!


Tässäpä se koristaa vielä miun hakkuupölökkyä :D


Sitten sain valmiiksi nämä pojan lapaset eli #15 valmistunut on tää työ. Lanka on Dropsin Big Fabelia, puikot oli 5 numeroiset ja lankaa kului n. 75g.  Nää on tehty Isoveljen silmukkamäärillä, suurinpiirtein kai ne on Big Fabelin kanssa saman paksuisia.
Lapaset neuloin naisen silmukkamäärillä ja miehen pituuksilla, pojalla kun on niin kapea ja pitkä käsi. Kovin hää ol tyytyväinen näihin! Ja aika nopeet neuloa... ;))


Seuraavaks taitaa valmistua miehen villasukat, muusta järjestyksestä ei oo tietoa. Viikonlopuks myös lähetään Himokselle Iskelmäfestareille, eikä varmasti tuu neulottua silmukan silmukkaa...!

4 kommenttia:

Ihalaiska kirjoitti...

Juu, kyllä kasvihuoneen pöytä tarvii pitsiliinan, tietty :D Ei teilläkään talvella kylmä tule, kun noin hyvin varustaudutte!

Paula Kristiina kirjoitti...

On kuin aurinko tuo liina, erittäin pirtsakka!
Nätit lapaset poika sai, mutta ei vielä toivota niiden tarvetta:) Lämpöistä illan jatkoa sinulle.

Eldanka kirjoitti...

Joo, mopohanskoihin nuo lapaset ei kyllä käy, mutta muuten on näpsäkät :) Liina on kuin itse aurinko :)

kisa kirjoitti...

Kauniin kesäisen värinen liina ja kaunis malli :),täytyyhän se kasvihuoneen tekeminen jostain aloittaa,niin miksei sisustamisesta :)Ja nätit on lapasetkin.