maanantai 27. kesäkuuta 2011

Paluu arkeen...

...Onko se ankea? No, ainaki tuo säätila on tällähetkellä semmoinen, sataa sataa sataa.... Mutta lämmin on, jos positiivista tästäkin pitäis löytää :)

Nonnii. Jotain mie sain juhannuksen aikaan tehtyäkin, vaikka neulomisen saralla vähemmän. Tosin pari valmista Kyhäilyä on esitellä. #13 valmis Kyhäily on pipo miulle itelle. Tää menee sitten syksyn asusteisiin. Lanka on Novitan Puro batikia, puikot on nro 4. Malli on niin perinteinen, että näitä näkee siellä ja täällä, mutta ilman ohjetta jopa mie selvisin tästä! Hyvä! 

 
Kivan pehmeältä tää tuntuu pitää päässä. Tosin tässä kuvassa se lämmittää miun keksipurkkia...


Hahhaa! #14 valmis kyhäily on Tintin mainiolla ohjeella toteutettu Tiskikukkanen!  Näitä tulikin tehtyä 3 kipaletta tähän hullutukseen... Mutta nää on oikeesti kivoja! Lanka Novitan Miamia, puikot numeroa 4.No mie sain kuin sainkin alotettua ekat työt Kesäyöstä Jouluyöhön -projektiin. Jossain välissä ennen muikkujen paistoa pistelin alulle tuon pitsisen Baktuksen. se on vielä siis tosi aluillaan.  Ja sitten puikoille pääs Dropsin Fabelia, sukathan siinä on tulossa. Mie niin rakastan tuota väriä!
Eli nää on sitten #1 ja #2 aloitus KyJyyn


Eli tekeminen ei tänä kesänä pääse loppumaan! Jos hirmuset helteet tulee, niin voi voi...enhän mie sitten saa mitään aikaiseks, paitsi pihalla tepastelua ja kasvihuoneen laittoa... Siis onneks välillä sataakin :D

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Pipo on tosi kaunis! Ja aloitukset näyttävät hyvältä!

Paula Kristiina kirjoitti...

Sinisen sävyt on minunkin lemppareita. Pipo on tosi nätti, voisn itsekkin tehdä tuollaisen. (olen hamstrannut tuota lankaa mukaan tänne mökille).
Aloitukset näyttää kans kivoita. Aurinkoista päivän jatkoa :)