torstai 16. kesäkuuta 2011

Kukkanen ja aloitukset #12 ja #13

Nyt alkaa olla jo paniikki päällä! Niin paljon on tuota tekemistä muutenkin, etten tiijä miten ihmeessä mie ehdin kaikki työt alottaa!!! Puuttuu vielä 11 aloitusta, huoh...

Eilen meni 5 tuntia äitin kukkapenkissä. Kaivettiin vanhasta kaikki ylös, kavennettiin sitä ja jatkettiin metritolkulla, lapiohommina. Sitten istutettiin uudestaan, ankaralla kädellä karsien. Nyt näyttää hyvältä, mutta oli siinä hommaakin! Sitten vielä siivosin täällä omassa kotona ja käytin vielä äitiä illalla kasvimaalla, sillä kun on sellanen kaupungin vuokrapalsta.

Suihkusta kun tulin, niin pakkohan ne puikot oli kaivaa esille, vaikka miten väsytti...
Tässä siis 12. alotus joka on pipo itselle. Siihen tulee ihan tavallista palmikkoa. Oon yhden tuommoisen tehny keväällä, mut siitä tuli miulle vähän pieni, joten nyt muutama silmukka lisää ja värikin on eri. 13. aloitus on sitten ne säärystimet, tai jos lanka riittää, niin teen joogasukat. Palmikkoa näissäkin. Mikähän lie, että yhtäaikaa pitää taas palmikkoa moneen työhön tehdä...?


Sitte se valmistunut hullutus eli tättädädäääää!!! Tiskikukkanen! =))) Nää tuntuu olevan nyt aikamoisessa suosiossa, mistähän johtunee? No ainaki siitä, että on kyllä aivan ihastuttava tiskikukkanen, nätti ja nopea neuloa, käteen sopivan kokoinenkin. Tämän ohje löytyy Tintin luomuksista. Kannattaa käydä tutustumassa Tintin blogiin!
Lankana on Novita Miamia. Värit ei hirveesti natsaa yhteen, molemmat ois kivempia erikseen. Tää on miusta vähän semmoinen, jos voin sanoa, "pierun värinen" :D Mutta kyl tää miulle kelppaa! Näitä oiskin kiva antaa tuliaisina mökille ja muutenkin. Ehkäpä pukinkonttiin vois tehdäkin.


Nyt tulee parin päivän paussi. Alkaa mattopyykki ja sitten lähetään siskon luo yökylille. Pakko ottaa jokunen tekele mukaan, jos sais vaikka jotain valmiiks. Ja sen jälkeen en tee sitten muuta kuin uusia aloituksia, että saan homman päiväjärjestykseen. Niin!

3 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Kiitokset kiitoksista!
On hauska nähdä mssä kaikkialla näitä tiskikukkia kukkii. Niillä taitaa olla paras kukinta-aika tässä kesäkuulla :-)

Hyvällä mallilla ovat sinun KYHäilysikin. tsemppiä matkaan!

kisa kirjoitti...

Kiva tiskikukkanen!Itse aloitin tänään ensimmäistä tiskikukkastani tekemään,mutta malli tuntuu niin kivalta,että näitä tulee varmaan muutama tehtyä :)

Auli kirjoitti...

Joo. tiskikukkaset on munkin kestosusikkeja. Käytän niitä ahkerasti ja heitän päivittäin pesukoneeseen. Ne on aina raikkaita ja siistejä!