sunnuntai 18. syyskuuta 2011

6. sukat Perunalaariin

Sukkasadon Perunalaariin valmistui äsken tästä "tehtaasta" kuudennet sukat.


Mallineule on sama kuin edellisessä postauksessa.  Lanka joku miun ikivanha meleerattu 7 veljestä, aivan kamalaa! Tai siis meneehän se muuten sukkalankana, mutta on se aika sotkuisen näköistä tuommonen meleerattu... Mitähän lie oon silloin ajatellu, kun oon tän langan ostanu...? No missään nimessä meleeratusta ei voi tehdä muuta kuin ihan tasaista ja yksinkertaista. Mutta mie nyt välttämättä halusin tunkea tähän taas jotain ylimääräistä...Menee kaunis kuvio ihan harakoille:(

 
No, sukat näistä kumminkin tuli. Ovat 37/38 kokoiset, painoltaan 96g. Puikot oli 3,5 ja lanka siis jotain vanhaa 7 veikkaa. Pari solmuakin oli matkan varrella.

Tänään on ollut aivan ihana syyspäivä! Mie kävelin naapurin emännän kanssa kaupoille, 3km suuntaansa. Hyvä ettei lonkkia kolottanu kun takas tulin! no ei oikeesti... Piti käydä ostamassa kävelysauvoihin uudet kumitassut, kun toinen entisistä oli jonnekin pudonnut. Samalla sitten sain ostettua vähän evästäkin taloon.

Eilen oli se Puuhapäivä meijän pihassa. Mie olin pari tuntia "kirppiksellä". Ja kyllähän sen osas jo arvata, että ei siellä kauppa käy. Pääsin mie tosin eroon lautaspinoista ja parista tuikkuhärpäkkeestä. Ite en ostanu mitään. Enimmäkseen siellä oli pieniä lastenvaatteita ja leluja, meillä ei oo käyttöä semmoisille.
Makkaraa, lettuja ja kahvia oli myynnissä. Kahvit mie hörppäsin, kun käsiä paleli (ei sitten ollu lapasia mukana...)

Nonniin. Nyt sitten teen seuraavaks jotain muuta kuin sukkia. Aattelin, jos jotkut lapaset sais tuolta keskeneräisistä KyJyistä valmiiksi... Pitää alkaa pikkuhiljaa valmistautumaan joulumyyjäisiin!

1 kommentti:

Auli kirjoitti...

Oletpa ahkera. Mulla vielä kolmannet sukat kesken!