tiistai 13. syyskuuta 2011

Valoa sadepäivään...


On niin ikävän harmaata ja sateista. Syksyhän nyt on, mutta silti. Tykkään mie syksystä, siis jos se on lämmin ja aurinkoinen. Mutta en tykkää tämmöisestä harmaasta sateisesta syksystä. Tämä pistää mielen ihan matalalle:(

Eilen oli kaamea päänsärky koko päivän, ei mikään lääke auttanut. Kaupungilla kävin kuitenkin ja ostin sitten vähän "lohdutusta" ja valoa pimeisiin iltoihin eli kynttilöitä. Mie rakastan kynttilöitä. Aamulla kun herään, sytytän ekana kynttilät palamaan. Tulee sellainen lempeä herätys uuteen päivään. Illalla heti kun alkaa hämärtää, sytytän kynttilät. Jotenkin tuo tuli on niin rauhoittavaa katseltavaa. Aina erilainen ja niin upean värinen.

Ja sitäpaitsi, joulu tulee! Oon niin jouluihminen kuin vaan voi olla:) Sain siskolta joululahjaksi vuosi pari sitten ihanan soittorarsian. Se soittaa "Jouluyö, Juhlayö." Sitä kuuntelin yks ilta ja tunnelmoin.


Loppujen lopuks nämä ilon aiheet on niin pieniä. Ja niitä on ihan meidän lähellä. Pitää vaan avata silmät ja tunnustella. Ja sitten tunnelmoida. Sillä tästä syksystä taas selvitään!

Neulomiset on ollu pari päivää jäissä kipeitten hartioitten ja päänsäryn takia. Tänään yritän taas jatkaa. Hyvällä mallilla on seuraava sukkapari, toinen puolisko vaan puuttuu...
Nyt alan lueskelemaan teidän blogeja, siihen saakin menemään mukavasti aikaa   =)

3 kommenttia:

Eldanka kirjoitti...

Jouluunhan on vain kolme kuukautta aikaa, kyllä nyt voi laittaa joululaulut soimaan :)

eikku kirjoitti...

Mä rakastan myös joulua! Ihanaa aikaa!

Outi kirjoitti...

Minäkin virittelin tänään kynttilöitä pitkin olohuonetta. Se vaan luo niin mukavaa, rauhallista tunnelmaa pimeisiin iltoihin.