torstai 8. syyskuuta 2011

Turkoosi-harmaa-valkoiset

Siis sukat. Uusimmat valmistuneet Sukkasatoon tulee nyt näytille tässä:


Nyt sattu tulemaan semmoset, mistä mie itekin tykkään! Värit on raikkaat ja raidat ihan ok. Hetken jo mietin, että teenkö näistä pikkasen isommat ja itelleni Mutta hei, miulla on 10 sukkaparia laatikossa omaan käyttöön! Eli eiköhän ne riitä. Nää on kokoa 37 ja lankaa meni 105g.

Mie oon nyt jotenkin ihan koukussa näitten raitasukkien neulomiseen. Yritin päivällä jatkaa KyJyyn tulevaa pitsiliinaa, mut ei se oikein luistanu :( Niinpä teen näitä sukkia niin pitkään kun huvittaa ja sitten taas jatkan KyJyä. Liian monta keskeneräistä työtä oottaa laatikossa!

Sitä paitsi tänään ei oo huvittanu yhtään mikään. Oon niin totaalisen väsyny kaikkeen. Kävin sentään tekemässä koirien kanssa tunnin lenkin, sain vähän haukattua happea ja tuuletettua ajatuksia. Niin isoja asioita pyörii mielessä, etten oikein tiijä mitä ajattelis. Äitin ikkunatkin pitäis mennä pesemään. Ois ollu sään puolesta tänäänkin hyvä päivä siihen(kin) hommaan, mut kun ei huvittanu niin ei.

Jospa huomenna ois jo parempi päivä!

6 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Joskus on noita päiviä, mikään ei tunnu kivalta. Mutta kehun nyt sukkia: ne on kauniisti raidoitetut ja toivon kehujen, jotka tulevat vilpittömästi sydämestänipiristävän huomista päivääsi :)

Daisy kirjoitti...

Auli vei sanat suustani :)
Huomenna voi olla parempi päivä.

Paula Kristiina kirjoitti...

Tänne on tullut niin paljon kauniita raitasukkia! Olen kans ollut väsy ja ei oikeen mikään kunnon työ kiinnosta. Jotain pientä näpertelyä. Tuo kakkukkin on tosi upee, oon joskus yrittänyt tehdä jalkapallo kakkua ja jösses, minkä näköinen siitä tuli:D Toivon huomisesta sinulle paraempaa päivää ja huomenna on perjantai ja viikonloppu edessä. Mukavaa viikonloppua! :D

Eldanka kirjoitti...

Tosi hyvä väriyhdistelmä! Ja käy nyt pesee ne äitimuorin ikkunatkin :)Hyvää viikonloppua t. mie

eikku kirjoitti...

Kauniit sukat! Ja toivotaan, että tästä tulisi sinulle parempi päivä!

Nipi kirjoitti...

Kauniit raitasukat!