perjantai 2. syyskuuta 2011

Ekat "potut" Perunalaariin


Sainpa tässä aamutuimaan valmiiks ekat sukat Sukkasatoon ja näähän on kärrätty Perunalaariin.
Lankana on siis 7 veljestä, sitähän tais olla jemmassa muutamakin nyssäkkä:) Puikot on 3,5 ja lankaa näihin 39/40 kokoa oleviin jalanlämmittimiin kului 110g.
Sukat menee Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:lle, niinkuin kaikki ne tulevatkin Sukkasatoon valmistuvat sukat (paitsi ne Tuulan tilaamat).
Nyt sitten pitäis laittaa alulle seuraavat. Ensin on kaadettava tuo 7veikka-laatikon sisus lattialle ja vähän "suunniteltava", minkälaiset sitten tekis... Kiva on neuloa ihan perussukkia ja kun tiijän, että tarpeeseen meneevät. On taas talvi tulossa ja omissakin jaloissa on aina villasukat, yöllä ja päivällä:)

Meillä on tänään näköjään taas semmonen päivä, että sataa ja paistaa vuorotellen. Kun mie löyvän semmosen rakosen, ettei näyttäis satavan ja meen koirien kanssa ulos, on kastuminen taattu! Jostain se pilvi aina tulee! Onneks ei olla sokerista ja kuivia vaatteita on kaapissa. Koirat vaan ei hirveesti tykkää, kun aina ollaa kuivaamassa turboföönillä...
Flunssa alkaa olla jo paremmalla puolella, vielä jonkun verran oon tukossa ja välillä yskittää kovastikin. Mutta mie jaksan jo ihan hyvin touhuta muutaki kuin tuota telkun kattomista. Eli tästä se taas...

Rentouttavaa viikonloppua rakkaat blogikamut! Muistakaa levätäkin ja pyöritellä niitä hartioita!

3 kommenttia:

Daisy kirjoitti...

Komeat sukat hyvään tarkoitukseen.

Katjuksa kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua myös Sinulle! Jospa ne kelit tästä paranis, ei tarvitsisi pelätä kastumista ulkoillessa :)

Nipi kirjoitti...

Hienot potut ;)