maanantai 26. syyskuuta 2011

KyJy #6 ja #7 Hahtuvalapasia

Vihdosta viimein ja pitkästä aikaa jotain valmista! Huono omatunto on kalvanu mieltä, kun en oo oikein saanu mitään tehtyä neulerintamalla... No, voihan sitä noita hartioitakin syyttää ja muita hommeleita, mutta laiskuus taitaa olla se suurin syy tällä hetkellä. Ehkä on tullu neuleähky...

#6 valmis Kyjyily on pikkasen isommat hahtuvalapaset. Nää taitaa olla semmoiset "nuoren miehen käteen sopivat". Ainaki miulle ovat auttamatta liian isot ja miulla on sellanen "normaali" naisen käsi, 8-8,5.
Lankana Pirtin kehräämön hahtuvaa ja hahtuvan menekki 127g, puikot nro 6


Seuraavat on sitten naisen käteen sopivat. Tästä väristä mie tykkään! On niin hehkuvaa, tulee jotenkin revontulet ja Lappi mieleen. Näihin hahtuvaa kului 102g


Pistän tähän nyt kolmannetkin valmistuneet hahtuvalapaset. Nää on samasta kiekosta kuin edelliset, värit vaan menee toisinpäin. Painoa näillä 106g ja siis ovat naiselle sopivat nämäkin.


Kaikki hahtuvalapaset otan myyntiin Joulumyyjäisiin. Onneks on pikkasen neulottua "pesämunaa" kesän aikana, ei tartte tikutella niin mahottomasti nyt syksyn aikana. Enkä mie ota niistä stressiä, teen mitä teen ja menee mikä menee. Onpahan sitten ainaki lahoja jaella jouluna, jos eivät käy kaupaksi :)

Uusi viikko on taas alkanu ja uudet kujeet! Kävin tänä aamuna koirien kanssa ensin puolen tunnin lenkillä (sehän ei paljoo minnuu hiosta...) ja sen jälkeen otin sauvat ja kävin 45 minuutin hikisen sauvakävelylenkin pyörähtämässä. Onpas ihana olotila nyt! Seuraavaks siirryn puoolukoitten kimppuun. Mie mehusta ne, koska mie rakastan puolukkamehua :) Pikkasen laitan pakastimeen semmoisenaan, saadaan sitten tehdä talvella puolukkarahkaa ja puolukkapuuroa, nam!

9 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Olen tainnut olla samaisen "ähkyn" kurimuksessa kanssa, mutta kuten sinullakin, minulla alkoi myös jo helpottamaan :)

Ihania lapasia, nuo viedään varmasti hetkessä myyntipöydältä!

Pinni kirjoitti...

Kauniita lapasia. Onko sulla näihin joku ohje? Sain viime Sny-kierroksella hahtuvaa, jonka merkkiä en edes tiedä, kiekollisen. Olen suunnitellut siitä joko tossuja tai lapasia. En vaan tiedä, mitä ohjetta soveltaisin. Voisikohan tossut tehdä samalla ohjeella, kuin Huopasesta? Vai kutistuuko tuo enemmän.. vai vähemmän?
Ai niin. Joku mallitilkku. Niin joo.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat !!
Mie en oo saanut mitään aikaiseksi,aloitan ja puran...kutimilla ei tunnu mikään edistyvän...tahtoo inspiraatiota!

Etana kirjoitti...

Tosi pirtsakan väriset nuo värikkäät lapaset : )

Daisy kirjoitti...

Nätit lapaset :) Huovutus on minulle ihan "hepreaa" :))

eikku kirjoitti...

Suloisia tumppuja!

Canis kirjoitti...

Oletpa saanut todella hyvin onnistumaan värit "samaa paria", värienvaihdot menee niin täsmällisesti. Saako udella, jäikö paljon hukkalankaa värien säätämisen vuoksi?

Onnea joulumyyjäisiin, kyllä luulisi moisten kaunokaisten löytävän lämmitettävät kädet :).

Milukka kirjoitti...

Kiitoksia kivoista komeenteista=)

Canis: Miulla oli 2 eri hahtuvakiekkoa, silleen saa samanlaiset niin ettei tartte purkaa hukkaan välistä:)

Canis kirjoitti...

Ah, niinpä tietysti. Seuraavalla kertaa hahtuvaostoksilla on siis vaan ihan pakko ostaa kaksi kiekkoa väriään ;D