perjantai 1. heinäkuuta 2011

Neulottu liina, #16 KYH

Eilen mie innostuin neulomaan pikkuliinan loppuun. En ennen ookaan liinoja neulonut ja tässä hullutuksessa mie halusin tämänkin kokeilla. Oli kyllä kokeilemisen arvoista! Miulla menee virkatessa sormet ihan koukkuseks ja köpökäks, tätä ongelmaa ei neuloessa oo ollu, vielä...

Mallin otin siskon vanhasta Novitasta, Kesä/2006. On niin helppo ja simppeli, että jos kuka ei oo neulonu vielä liinaa, niin tällä mallilla on hyvä alottaa :D Lanka on sitä Kotiväkeä, sukkapuikot oli 2,5 ja pärjäsin ihan niillä, en tarvinnu pyöröjä ollenkaan. Reunus on sitten virkattu 2,5 koukulla (onneks vaan 3 kierrosta...). Kokoa tälle tuli noin 40cm.

Tää oli just semmonen ihana kesäkäsityö! Helppo ja nopee eikä paljoo tarvii mallilla päätä vaivata. Teen taatusti toistekin ja suosittelen muillekin!


Ja nyt tää lähtee pakkaamaan loput rojut kassiin. Startti on tunnin päästä ja määränpäänä Iskelmäfestarit Himoksella! JEE! Tänään ei mennä vielä alueelle, huomenna vasta. Meillä on varattu mökki 25km päästä, saadaan olla ihan rauhassa, saunoa ja grillata. Mutta huomenna sitten jysähtää! Mie niin ootan Paula Koivuniemeä! Ja sitä paitsi siellä on myös Jorma Kääriäinen, Laura, Popeda ja Mamba! IIK!

Ihanaa lämmintä viikonloppua kaikille! Nautitaan näistä helteistä!

9 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

On se kyllä kaunis! En ole minäkään neulonut vielä yhtään liinaa,kiitos vinkistä1

Paula Kristiina kirjoitti...

Kauniin liinan olet tehnyt! Sama täällä, en ole koskaan vielä neulonut liinaa. Nyt ehkä vois kokeilla joskus noin rohkaisevien sanojen jälkeen. Kiitos hyvästä vihjeestä :) Kivoja festareita sinulle!

eevamummo kirjoitti...

Kaunis liina, pitäisköhän minunkin vaihtaa virkkuukoukku välillä puikkoihin....Sinulla on kiva viikonloppu tiedossa, toivotaan auringonpaistetta ja ihania *musiikkihetkiä*

Pirjo kirjoitti...

Kaunis liina. Yhtään liinaa en ole neulonut, mutta ajatukset kyllä sinnepäin on karkaillut, joten tuota mallia voisikin kokeilla =) Hauskaa Himoksen reissua!

Tupu kirjoitti...

Täällä ei olla liinoja kanssa neulottu, mutta kyllä ne niin komeita on, että täytyisiköhän minunkin yrittää.

Ihalaiska kirjoitti...

Nätti, tuota liinan kutomista en olekaan vielä kokeillut, mutta otan vinkistäsi vaarin! Mukavaa reissua!

kisa kirjoitti...

Kaunis liina! En ole vielä liinaa neulonut,täytyykin tuo lehti jostain kaapista etsiä :)Kiitos vinkistä!Hauskaa reissua!

miutsi kirjoitti...

Nätti liina. Mäkin otin yhdeksi KYHäilyksi liinan neulomisen :)
Se on yllättävän helppoa. Tavoitteena on mulla saada liina tänä viikonloppuna valmiiksi.
Mukavaa Iskelmä viikonloppua :) Voih, Mambaa voisin itekin katella...

Kardemumma kirjoitti...

Ei ole pitkä kun neuloin itse tuon liinan. Todella helppo malli.