keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

I`m alive :D

Nyt on Iskelmäfestarit lauleltu tältä vuodelta. Täytyy kyl sannoo, että olipa hyväntuuliset ja mukavat festarit! Ikäjakauma oli aika laidasta laitaan, mutta mitään öykkäröinitä ja tappeluita mie en ainakaan nähny...
Oma ääni pihisee aika käheenä vieläkin, tuli nimittäin pikkasen kovasti laulettua mukana!  Aivan huippuja artisteja veti huippuja keikkoja, mie tykkäsin tosi paljon!

Mut maan pinnalle on palattava. Neulomukset seisoo nurkassa, jotenki en oo saanu mitään aikaiseks. Pakkohan se ois jatkaa, että sais Kyhäilyt kunnialla loppuun. No se Nikolai-huivi on kyllä jo yli puolenvälin ja on sillä pari muutaki hommaa hyvällä mallilla, et kai se tästä...

Jyväskylässä etin semmosen lankakaupan käsiini kuin Poppeli. Pikkunen kauppa vähän syrjässä ydinkeskustasta. Huippu palvelu ja paljon lankoja! Miulle ei sattunu näppiin kuin nämä (lievästä helteestä johtuen ei tosiaankaan jaksanu pitkään lankoja kyttäillä...)


Eilen mie sitten kävin hummailemassa kaupungilla ja taas eksyin paikalliseen lankakauppaan. Mitään ei pitäny ostaa, mut lähtihän sieltä mukaan pikkasen jotain...


Ihan uus tuttavuus tuo Debbie Bliss, suunnitelmissa tehdä siitä huivi...Siinä on 85% villaa ja 15% angoraa. Tuntuu aika mukavalta :)

Nyt tää lähtee tekemään kukkakaalikeittoa, namskis!

4 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Ihania lankaostoksia! Iskelmäfestarit olis ollu minunkin mieleeni,ehkä ens kesänä :) Iskelmägaalassa ollaan kaksi kertaa käyty,Tampereella helmikuussa.. Hieno juttu sekin! Mukavaa kesänjatkoa!

Paula Kristiina kirjoitti...

Hyvä että festarit meni mukavasti ja mukavaa oli:)
Kauniita lankoja olet löytänyt! Jään odottelemaan mitä niistä tulee! Toivon aurinkoista päivää sinulle! :)

miutsi kirjoitti...

No eikös sitten saa paremmin vauhtia kun välillä pitää välipäiviä KYHäilyssä :) Ite ainakin oon huomannu sellasen asian. Kivoja lankoja olet löytänyt. Mielenkiinnolla odotan mitä niistä valmistuu.

Tintti kirjoitti...

Kivoja lankoja olet ostanut.
Ovat kaikki minulla vielä kokeilematta.