perjantai 8. heinäkuuta 2011

Valmiit Kyhäilyt #17 ja #18

Jippii! Tulihan sitä viimein jotain valmistakin! Tosiaan, tauko tekee hyvää välillä. Ei kai sitä kukaan jaksa jatkuvasti suihkia...???

Nonniin. Eilen mie kävin siskelin luona kylässä. Polkasin 8km suuntaansa tässä helteessä, haloo! Mutta mie tykkää ajellla pyörällä, joten eipä siinä mikkään. Neule oli tietysti mukana, se kun ite aina istuu sohvan nurkassa neulomassa, niin tympeetä ois miun siinä vieressä vaan katella;) Oltiin kuin tätimoonikat, molemmat suihki menemään!
Edellisen kerran kun olin siellä kylässä, sain valmiiksi sen neulotun liinan. Ja eilen siellä valmisui viimeinkin Nikolai-huivi! Jee, että on onnellinen olo! Tulihan tätäki tehtyä ihan luvattoman pitkään, ei oo nimittäin kovin vaikee malli. Paitsi mie en ensin millään meinannu päästä alkua pitemmälle, ei vaan menny jakeluun. Mut työvoiton mie tästä otin!


Lanka on Dropsin Alpacaa ja sitä meni pikkasen yli 70g. Puikot on numeroa 4.Ohje löytyy vaikka täältä.Tässä se on vielä pingotuksessa


Tää tuntuu ihanan pehmeältä ja mukavalta huivilta. Enköhn mie vois joskus tehdä toisenkin samanmoisen.

Ja sitten se seuraava valmistunut onkin kämmekkäät. Lanka on Novitan Puroa ja puikot nro 5. Lankaa meni vähän vajaa kerä. Olisin voinu tehdä muutaman kierroksen pitemmät noista, mutta pelkäsin ettei lanka riitä toiseen. No, kai näitä voi joittenkin ohkasten hanskojen päällä käyttää syksykylmillä koiria ulkoiluttaessa... En oo ite kovin tyytyväinen näihin...Ja nyt kun on taas hanat auki, niin eiköhän tässä taas jotain kohta valmistune. Toivottavasti.

4 kommenttia:

kisa kirjoitti...

Kaunis huivi ja kauniilta näyttää myös kämmekkäät :)

Paula Kristiina kirjoitti...

Vautsi, kun on hieno huivi! Ja kämmekkäät kans :D Saispa itsekkin tuollaisen huivin aikaiseksi. Ehkä syksummällä? Kivaa viikonloppua sinulle!!!

Ihalaiska kirjoitti...

Ihania! Mukavaa viikonloppua!

Phedra kirjoitti...

Voi miten ihanan huivi, olen näitä ihaillut mutta oma taito ei riitä engalnninkielisiä ohjeita seuraamaan :(
Intoa olisi kyllä kokeilla...