maanantai 18. heinäkuuta 2011

KyJy aloitukset #7 ja #8 ja vähän muutakin...

Yritän tässä sitten pistää vähän vauhtia töppösiin, kirjaimellisesti!Pieniä sukkia valmistuu silloin tällöin avaimenperiksi. Mie aattelin, että teen nyt näitä niin paljon kuin huvittaa sinne joulukuuhun asti. Varmasti siinä tulee se 50g ylitettyä ihan reippaasti! Lankanyssäköistä pääsee kivasti eroon tälleen :D  Avaimenperät siis #7 aloitus KyJyyn.

Miehän vasta ostin tämän Debbie Blissin Luxury Tweed Aran-langan, tai siis 3 kerää. Ja tästä tulee yllätys yllätys: Baktus!!! KyJy aloitus #8. Kunhan nyt pistelen puoltoista kerää puikoille, niin katon, käynkö ostamassa lisää. Voi olla että pitää käydä. Puikkosuositus on 5, mut kun huivi tulee niin neulon kutosella. Ja mukavalta tuntuu :D

"Kun itse tekee niin saa mitä sattuu"-blogissa oli vasta arpajaiset. Mie osallistuin ihan viime tipassa. Ja kappas vaan! Arpaonni oli miun puolella! Kiva! Mie en tavallisesti ikinä voita missään mitään. Mikä lie nyt ollut?
Palkintoja oli 3 ja sai toivoa joko leivänpistintä, tuikkujalkaa tai kynttilänjalkaa. Ja nää on siis rautalangasta väännettyjä ihanuuksia :D Mie toivoin tuikkujalkaa ja mie saan sen! Voi kiitos Mari!
Eli mitä tästä opimme? Aina kannattaa yrittää :D

Ja vielä sitten tähän semmoinen juttu, että tää miun blogi "hakkee lopullista paikkaansa" niinku Päätalon uuni :D  Joka päivä muokkailen ja mutustelen miltä näyttää. Ja kommentteja ja toiveita otetaan vastaan! Onko fontti selkeä ja sopivan kokoinen jne...?

Ja nyt mie lähen hakemaan puhtaat matot narulta ja vien ne kuivaushuoneeseen yöksi...

3 kommenttia:

Paula Kristiina kirjoitti...

Noi on ihania pikku sukkia! Minäkin tein niitä viime talvena rintakoruiksi. Ja onnea arvota voitosta! Blogisi näyttä erittäin kivalta ja selvää saa hyvin! Mullakin on toi blogin muokkailua aina mielessä, mutta kun viimeksi muokkailin täällä mökillä koko blogi meni sekaisin. Täytyy odotella kun oon kotona. Siellä kone toimii paljon nopeamminkin:D

Mari kirjoitti...

Hauskoja pikkusukkia, oikea väri-iloittelu tuo kasa :)

kisa kirjoitti...

Suloisia pikkusukkia :)Täytyykin pistä tuo korvan taakse,tuo olisi kiva lahja idea meidän nuorisolle.