sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Kyhäilyn #20 valmistunut ja uus Kyjyilyn aloitus

Ei voi olla totta näitten miun laskujen kanssa! Piti ihan käydä alusta asti laskemassa, että miten taas mättää nää hommelit. No, tuolla oon kahteen kertaan laittanu #14 valmiin työn, eli oikeesti miulla on nyt 20 valmistunutta Kyhäilyä! Ja sehän on jo aika hyvin se! :DD

Elikkäs, miehelle tein villasukat, lankana on 7 veljestä ja puikot 3,5. En tullu mitanneeks, paljonko sitä lankaa meni, mutta veikkaisin jotain 130g...  Ja tää on siis  #20 valmistunut Kyhäily. Oikeesti :D


En mie nyt muista, kenen blogissa on aivan ihanat kuvakollaasit aina, joten mie ihan "röyhkeesti" apinoin tuota ideaa! Antanee anteeksi hän?

Alulle laitoin myös yhen KyJyilyn. Tästä pitäis tulla matto vessaan. Kudetta on reilu 1500g, joten teen mitä tulee... Ja tämä on sitten #6 aloitus KyJyyn.


En oo enää ollenkaan huolissani, että ehdinkö mie tehdä nää Kyhäilyt valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä, kyllä mie ehdin. Mutta enemmän alkaa huolettaa, ehdinkö mie aloitella kaikki KyJyilyt! Puuttuu vielä nimittäin 18 aloitusta! KÄÄK!  Ja kun miulla ois niin monta suunnitelmaa...Mutta mie lupaan yrittää parhaani!

Ja lopuksi tähän meidän eka ihana koiraherra Milo :) Tällä hetkellä 4-vuotias nuori mies, joka on olevinaan omasta mielestään niin hieno! Inhoaa vesisadetta ja märkää yleensäkin. Uimaan ei varmasti tule! Eli ihan tälleen kuivalta maalta heinien takaa Milo lähettelee paljon terkkuja!

3 kommenttia:

Paula Kristiina kirjoitti...

Hyvässä mallisa on kyhäily ja kauniisti tehty kollaasi! On niin suloinen tuo Milo-herra:D

Auli kirjoitti...

Ihana haukku! Ja hieno kollaasi; minullahan noita kollaaseja ainakin on ja jos olet idean minulta saanut niin ole hyvä vaan ideasta :), näitä on kiva tehdä, vai mitä.

Mari kirjoitti...

Kollaasi on kiva ja ne sukat siinä etenkin :) Koissuli on mitä hurmaavin.