keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Valmistunut Kyhäily #23Nonniin. Aamupäivällä sain valmiiks kirjoneulesukat, jos näitä nyt sellaisiks voi sanoa. No, varressa on jotain kuvion tynkää ainakin...  Kuviot on ihan neulojan hatusta tempastuja, neljällä jaollisia. Langat on omista kätköistä ja siis Nallea. puikot on varressa 3,5 ja sitten kanta ja kärki neulottu 3 numerolla. Langan menekki oli 95g.  Koko on 38.
Näihin tuli vähän vahingossa eirväriset kantapäät, kun mie illalla tempasin vaan kantaa varten kerän enkä sitten suutuspäissäni kovin katellu, minkävärinen ekassa sukassa oli. No, menee nämä näinkin, itelleni nää on.

Enää 2 työtä kesken Kyhäilyihin :D  Pitänee vissiin arpoa, kummasta sen tikuttamisen alottais. Ainaki yritystä on saada nekin valmiiks! Kiitos vaan teille lukijoille ja kommentoijille kannustuksesta!

Jossain tuntuu ukkonen jyrisevän. Toivottavasti tulis tännekin!

5 kommenttia:

Pinni kirjoitti...

Minusta noi kantapäät on hauskat! Aion varastaa tämän sun idean johonkin tuleviin sukkiin. :) Ja kauniit sukat muutenkin olet saanut aikaiseksi. Tsemppiä loppuun!

eikku kirjoitti...

Ihanat sukat ja hauskasti eriväriset kantapäät!

Ihalaiska kirjoitti...

Kivat sukat! 2 kyhiä minullakin kesken, mutta onhan tässä vielä aikaa ...

Paula Kristiina kirjoitti...

Minustakin nuo kantapäät on hauskat, hyvä idea! Hyvässä mallissa on sulla kyhäilyt. Onnea loppukiriin:D

Milukka kirjoitti...

Joo, oon kyllä itekin sitä mieltä, että kivathan nuo eriväriset kantapäät on. Näitä voi sitten tulla jatkossa lisääkin :D