torstai 28. heinäkuuta 2011

Tokavika eli #24 Kyh valmis

Loppukiri taitaa oikeesti olla nyt päällä! Just äsken mietin, että jos oisin nyt maalla, ei varmasti tulis mitään valmista. En mie siellä malta istua neulomassa. Mutta täällä kaupungissa voi hyvinkin istua tuossa sohvan nurkassa, kattoo samalla MM-uinteja, kun suihkii puikoilla. Ja kun täällä on niin kuumakin, on pakko neuloa heti aamusta tai sitten illalla. Kädet on ihan hikiset koko ajan, se ei oo kyllä kivaa:( Ei meinaa oikein puikot luistaa. Pakko vähän väliä pestä käsiä.

Mutta tässäpä siis se #24 valmistunu Kyhäily. Piti tulla joogasukat, mutta tulikin säärystimet. Mallissa on neulottu Alpacalla ja Kid-Silkillä ja mie tein Karismalla, eikä miulla ollut kuin 2 kerää lankaa. Eli yks kerä jos ois ollut lisää, oisin saanut nuo joogasukat tehtyä. Mutta nyt tuli nämä ja mie pikkasen jo mietin, että luultavasti puran tuon nilkan resorin ja jatkan nämä ihan sukiksi asti. Katotaan nyt miten viitin. Mut lanka pitäis varmaan olla kannassa ja kärjessä jotain muuta kuin Karismaa, ei kai se mitään vahvaa sukkalankana ole?

Lankaa meni vajaa 90g, puikot oli 3,5. Tykkäsin neuloa tuosta Karismasta. Jotain siitä vois muutakin tehdä.

Ja enää ois ne murheenkryynit kesken. Ei hirveesti kyllä ne innosta, mutta pakko kai se on nekin valmiiksi tehdä, kun sitten tää leikki ois miun osalta ohi :D

4 kommenttia:

Paula Kristiina kirjoitti...

Tosi kaunis kuvio ja väri! Ja ihanan kollaasin olet tehnyt:D

Kardemumma kirjoitti...

Kaunis kuvio ja väri on todella houkutteleva.

Mari kirjoitti...

Kyllä on suloiset säärystimet, kuvio on niin kaunis! Tsemppiä murheenkryynin kanssa :)

Ihalaiska kirjoitti...

Nätit säärystimet! Tsepmppiä loppurutistukseen!