sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Valmistunut Kyh #21

Tässä olis valmiit huovutetut lapaset, Kyhäilyjen #21 valmistunut työ. Nää on ollu valmiina jo jonkin aikaa, mutta en saanu kuvattua täällä kaupungissa. Piti mennä maalle kuvaamaan, niin sain vähän muutakin väriä tähän kuin mustaa...


Hahtuva on Pirtin kehräämön mustaa ja sitä meni reilu 90g, puikot on numroa 6. Niin ja nää on semmoiset normaalit naisen kokoiset. Musta on ollu miulle tosi hankalaa huovutettavaa. Se jotenkin huopuu koneessa paljon huonommin kuin muut värit. Tai oikeestaan maanläheiset värit (luonnonvalkea, harmaa yms) huopuu eniten ja nää värjätyt sitten vähän miten sattuu. Eli paljon oon saanu kokeilla, että löytyy oikeat silmukkamäärät ja oikea pesuohjelma. Nää on huovutettu +60° 1 tunnin ohjelmalla, se on miun koneessa hyvä huovutusohjelma. 

Miulla on vielä 4 keskeneräistä työtä!!! Kirjoneulelapaset on loppusuoralla, säärystimistä puuttuu toinen, kirjoneulesukat on vielä alkutekijöissään ja ne hiivatin ekana aloitetut pitsisukat ei vissiin valmistu ikinä, kun en niistä yhtään tykkää... Eli tiukille menee, saanko noita kaikkia valmiiksi sunnuntai-iltaan mennessä. Ja voin sanoo, että v***ttaa, jos en saa! Mutta teen mitä nyt ehdin. Eli hommiin mars!

3 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Hienot lapaset. Pirtin kehräämön langat on mun suosikkilnakoja. Se on kurjaa kun joku työ tökkii.... Minulle taas jäi viimeiseksi kaksi virkkaustyötä ja ne taas ei ole oikein kivoja telkkarinkatosmistöitä kun täällä sataa... Mutta kuitenkin: sisulla mennään, eiks juu!

Paula Kristiina kirjoitti...

Kauniisti kuvatut lapaset ja varmasti lämpöiset! Joskus joku työ ei vaan kiinosta, mutta ei kun päättäväisyttä vaan kyllä se siitä:D

Eldanka kirjoitti...

Energiajuoman voimalla vaikka valvot ja neulot ;) Kova homma alkaa olla loppusuoralla ja sittenhän se vasta urakka alkaakin, heh heh!