keskiviikko 31. elokuuta 2011

Valmistautumista Sukkasatoon ja vähän muutakin...

Huomennahan se sitten alkaa, Sukkasato!  Puolen yön aikaan pamahtaa lähtölaukaus ja sitten saa taas suihkia sukkaa minkä ehtii:)
Mie eilen illalla etin valmiiksi kaikki miun 7veljekset. Ajatuksena ois tehdä näistä hyväntekeväisyyteen sukkia. Jos ees pikkasen tää vuori vähenis, oisin aika tyytyväinen. Eiköhän näistä jo muutamat sukat saa... On näkyy vielä yks pariton sukka purkamatta, tuostakin tulee lankaa vielä vaikka miten moneen raitaan :)


Mie ostin sitä Eco-Cottonia pari kerää tiskirättejä varten. Kaivelin sit kätköistä jotain entisiä "reseptejä" ja neuloskelin 4 rättiä. Alimmat neuloin ensin ja lankasuosituksen mukaan 3,5 puikoilla, ylemmät neuloin sitten 4 numeron puikoilla. Alemmat on jotenkin napakampia, mutta näitähän ei oo pesty vielä, että ei sitä lopullista sitten tiijä. Mut ei tiskirätin tartte ollakaan mikään umpitiukka, kuivaakin sitten paremmin.
Kuvat on aika huonoja, kun on niin pimeetä ja miun kamera alkaa olla jo sekin aika entinen...


Vaikka mie oon vieläki kipeenä, niin oon silti vähän siivoillu nurkkia. Löysin sitten jostain läjästä vanhan, Suuri Käsityökerhon Neulemalliopaan (32 suosituinta neulemallia tarkkoine ohjeineen). Painos näkyy olevan vuodelta 1989. Nimensä mukaisesti, tarkkoja on ohjeet ja vaikka mitä ihania malleja löytyi! Metihän mie aloin miettimään, jos näistä vaikka jotain sais käytettyä jossain sukan varressa tai lapasessa tai kaulahuivissa tai tai tai... :D Miehän en tunnetusti mitään isoja hommia jaksa neuloa ;)
Mutta tässä vähän kuvaa siitä, mitä tuo ihana lehtinen pitää sisällään.


Vielä jos tämän päivän makoilis tuossa sohvan pohjalla ja keskittyis yleisurheilun MM-kisoihin, jois teetä ja niistäis nenää (mistä tätä räkää oikein riittää???). Huomenna sitten ois tiedossa "työpäivä" eli meen siivoomaan yhen tutun luokse ja pitäis ne ekat sukatkin saada alulle. KyJyn hommat seisoo nurkassa laatikossa ja itkee, kun kukaan ei niihin koske :( Mikä lie KyJY-väsymys painaa...

5 kommenttia:

eikku kirjoitti...

Kauniita tiskirättejä! Ja tsemppiä Sukkasatoon!

Kardemumma kirjoitti...

Todella kauniita noi rätit, malttaako käyttääkkään. Onnea sukkasatoon.

Ihalaiska kirjoitti...

Minä löysin saman opuksen kätköistäni viimeviikolla. On muuten oikea aarre! Kyjy väsyttää täälläkin, puikoilla ihan jotain muuta ...

Paula Kristiina kirjoitti...

Kauniit kuviot noissa tikiräteissä! Onnea sukkasatoon:D

Auli kirjoitti...

IIKK! Mun valmistautuminen ei ole lanikaan noin hyvässä mallissa! Siis sukkasatoon...