lauantai 20. elokuuta 2011

KyJy #2 Pitsibaktus

Eilen illalla mie sain valmiiksi toisen KyJyn eli pitsibaktuksen. Monen blogissa oon tätä nähnyt ja onhan tässä ihan kivasti vaihtelua siihen "tavalliseen", joka on nätti sekin. En nyt ihan ossaa sanoa, oonko tätä ohjetta niin kirjaimellisesti noudattanu. Langankiertoa ja 2o yhteen pistin joka toisella kavennuskierroksella.


En mie tätä mitenkään pingotellu. Laitoin hengariin roikkumaan ja suihkupullolla suihkuttelin kosteaksi. Siinä se sitten venyi mittoihinsa ja oikeni.Väri on kyllä hankala kuvata. Päivänvalossa näyttää vähän violetiltakin, mutta nyt on harmaa aamu, enkä tässä sisällä saa tästä tämän ihmeempää kuvaa


Lanka on sitä Dropsin Delightia taas, puikot oli 4 numeroiset Knit Pron pyöröt (aivan iiiiiiihanat!). Lankaa jäi ihan olematon nöttönen, vaaka näytti huiville painoa 99g (*simo vaatehuoneelta hei! :D*). Pituutta huivilla on 180cm eli hyvin saa pyöräytettyä kaulan ympärille pari kertaa.
Ite mie en tätä pidä, koska miulla on se aiemmin tehty vihreä. Eli annan lahjaksi etteenpäin. Tai myynhän mie tän, jos joku välttämättä tahtoo ostaa :D


Sitten ihan höpöhöpöä. Eilen aamulla, kun mie heräsin ja olin käytäny koirat ulkona, aloin keittämään kahvia. Ja arghhh! Sitä ei ollu purkin pohjalla kuin hajuksi! No, mie sitten unohin koko jutun enkä muistanu kuin vasta illalla., että kahvi on loppu ja kiireellä kauppaan, että saa tänä aamuna kahvia nassuun. Vaikka kahvin hinta on nykyään pilvissä, mie ostin silti Juhla Mokkaa. Sitä mie aina juon. Paitsi se edellinen kahvi oli Kulta Katriinaa. ja mie en tykänny siitä yhtään! Sori. Oon mie sitä joskus ennenki ostanu ja se on ollu ihan ok. En tiijä mikä siinä paketissa oli vikana, mut se oli ihan kamalan makusta :(  Join mie sen sinnikkäästi loppuun, mut mie päätin, että tästä lähtien, makso mitä makso, mie ostan AINA Juhla Mokkaa... :D Piste.

Ja edelleen jatkuu päivitysongelmat bloggerissa. Miulle ei meinaa päivittyä nekään blogit, mitä seuraan. Välillä saan uudet päivitykset, kun meen hallintpaneelin kautta kattomaan. Hermot menee kohta tähän! Pitääkö vaihtaa Vuodatukseen vai mitä pitää tehdä? Vai pitääkö vaihtaa selainta Firefoxista IE:n? Onko teillä muilla samaa onglma????

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kivan huivi oot tehny ja hienon ruskea ainaski kuvassa, eli mun väri.

Hyvin toimii mulla bloggeri ja selaimena on firefoxin uusin päivitys( mikä lie)