perjantai 5. elokuuta 2011

KyJy aloitukset #13- #16

Taas on uusia aloituksia esitellä muutama. Pakko pistää vauhtia näihin, kun käy jo päivät vähiin...

Tämä #13 aloitus valmistuu hahtuvan jämistä. Tarkoituksena olis saada aikaan huovutetut töppöset. Niitä lapaia kun oon tehnyt, on vähän jo hajua siitä minkä kokoista pitäis neuloa, että koneesta sitten tulis suht sitä mitä on tilannu. Mutta oikeesti, nää on kyllä ihan harjoituskappale sitten, että tuleepa pientä tai isoa, kaikki käy.


Seuraava aloitus onkin sitten 7 veljeksestä pitsisukat Novitan mallilla. Eli aloitus #14 tässä


#15 aloitus onkin sukat, taas:) Nallea tässä lankana ja mallina Olga-sukat. Näitähän oon jo muutamat tehnyt, mutta en tästä Kielosta. Kaunis tulee tästäkin :)


Viimeisenä tällä kertaa, eli #16 aloituksena mie esittelen: Sukat! Ylläri ylläri!!! Lanka taas Nallea ja varressa jotain pientä palmikon tynkää... Niin ja näissä onkin miun uusin ostos eli 15 senttiset Knit Prot. Aivan huiput! Kyllähän passaa neuloskella ja on niin hyvä pituiset! Tosin, ehkä miehen kokoon 46 saattais olla vähän liian lyhyet... :DDEli tässäpä nää aloitukset tällä erää. Näyttää nyt uhkaavasti siltä, että lopuissa 8 aloituksessa tulee olemaan aika monet sukat ja lapaset... No, niitä aina menee, jos ei muuten niin pukin konttiin. Vähän olin tosin suunnitellu tekeväni jotain isompaakin (villapaitaa), mutta en mie ehdi nyt semmosia aloittelemaan. Ja sitä paitsi, ei miulla ois nyt rahaa ostellakaan lankoja villapaitaan... Ehkä mie sen vielä joskus teen. Ehkä.

Tänään oli semmoinen päivä, että käytiin hakemassa Savosta meille vene. Pieni Terhi pulpettivene. Toivotaan lämpimiä syyspäiviä, että päästäis vielä kunnolla järvelle. Mutta se mikä oli reissussa parasta, niin "pakotin" ukon käymään siinä matkan varrella Pirtin Kehräämössä! Mie laittelen niistä ostoksista postausta viikonlopun aikana, nyt kutsuu muut hommat :D

Rentoa viikonloppua jokaiselle!!!

3 kommenttia:

Pinni kirjoitti...

Tykkään ihan hirveesti noista sukista, mitkä on sulla aloitus 14. Toi malli on tosi kiva neuloa ja sukat tuntuu myös jaloissa tosi hyvälle.

Vaan kauniita on kyllä kaikki muutkin sun aloitukset. :)

Meillä mies osti isänsä kanssa keväällä veneen ja ajattelivat sen ensi kesänä vesille saada. Minä en ole vielä luvannut kyytiin lähteä ja luulen, ettei minua ihan vähällä kyytiin saakaan. Hyviä veneilypäiviä teille kuitenkin.

Paula Kristiina kirjoitti...

Kivoja aloituksi sinulla! Olen tehnyt myös nuo novita lehden pitsisukat, on mukavat tehdä. Ja edellispäivänä aloitin elämäni ensimmäiset Olga-sukat, niitä vasta kiva tehdä on. Nyt on menossa hillitön korujen virkkaus, tuli ihan innostuttua siihen touhuun:D Mukavaa lauantaipäivää sinulle:D

Mari kirjoitti...

Juu, sukkia ei vaan voi olla liikaa :) Minullakin on sukkakausi alkamassa, vähän vielä koitan jarrutella ja odottaa syksympää.