tiistai 16. elokuuta 2011

Sukkasatoa ja tunnustusta

Ihan ekana mie tahon kiittää Tinttiä, keneltä oon saanu tämmöisen aurinkoisen tunnustuksen!


Tunnustuksen tehtäviin kuuluu kiittää tunnustuksen antanutta, vastata 10 kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin 10 ihanaan blogiin sekä tiedottaa ko. blogeja asiasta. Tässä kysymykset ja vastaukseni niihin:

1. Suosikkiväri: Punainen, oranssi...
2. Suosikkieläin: Koira
3. Suosikkinumero: 17
4. Suosikki alkoholiton juoma: Vesi
5. Facebook vai Twitter? Facebook
6. Intohimosi: Käsillä näpärääminen yleensäkin
7. Saada vai antaa lahja? Antaa (ja saadakin;)
8. Suosikkikuvio: Vaikee, en ossaa sanoa
9. Suosikkiviikonpäivä: Lauantai
10. Suosikkikukka: Unikko, pioni, kehäkukka

Ja nyt sitten pitäis jakaa tätä etteenpäin... Mie teenkin nyt silleen, että annan tän tunnustuksen teille kaikille miun vakkarilukijoille ja kommentoijille, satunnaisille kävijöille ja piipahtajille. On niin monta ihanaa blogia mihin vois suoraan tämmöisen osoittaa, mutta mennään nyt tälleen. Mutta kiitos Tintti siulle tästä!

Ja sitten se toinen assii. Mie nimittäin meinaan tehdä itestäni aivan kahelin (ellen jo oo). Menin sitten ilmottautumaan Sukkasatoon!


No, onhan se Kyjykin, mutta mie luotan siihen, että jouluun mennessä ne kaikki on valmiit. Ja sitäpaitsi, sukkiahan mie eniten neulon muutenkin:D Enkä oikeesti lähe mukaan veren maku suussa. Jos valmistuu vaikka kahdet sukat, niin hyvä! Pukinkonttiin ois jo tiedossa parit erilaiset, mitkä pitäis aloitella, joten jospa saisin ne tehtyä Sukkasadon aikana..
Jotenkin mie oon oppinu Kyhin ja Kyjyn aikana, että niitä töitä voi sittenkin olla kesken useempi yhtäaikaa (tällä hetkellä se useempi = 24...) Neulon paria kolmea hommaa vuorotellen tässä pikkuhiljaa, kyllä ne aikanaan valmistuu, Mie lupaan sen! (Julkinen lupaus!)

Vielä on aikaa ilmottautua Sukkasato2011, joten kipin kapin kaikki mukaan!


1 kommentti:

Linda kirjoitti...

käyn lukemassa kaikki juttusi, ja viihdyn aina, vaikka en ole niin hyvä kommentoja. Nappaan tusta kuitenkin tuon Sunshine awardin :) Aurinkoista päivää, kanta lukijasi Linda