keskiviikko 10. elokuuta 2011

KyJy aloitukset #21 - #24

Vihoviimeiset aloitukset Kesäyöstä Jouluyöhön -tempaukseen tulee tässä!!!

Järjestyksessään #21 aloitus on liuta lasten sukkia ja ehkä jotkut lapasetkin eksyy tähän sakkiin. Ekan sukan eka varsi on vata kantapäässä, mutta aloitushan se on tääkin :D Meillä on tässä lähipiirissä muutamia pikutyttöjä ja aina niille menee sukkaa ja lapasta. Miksipä en siis ottaisi niitä tähän projektiin mukaan? Langat on siskolta saatuja kerän jämiä, näihin pieniin ne uppoaa hienosti :)


Seuraavana aloittelin sitten hahtuvalapasia ja nääkin tulee pieneen käteen. Ei ehkä ihan lapsen, mutta veikkaisin jotain naisen xs kokoa...kunhan siis valmistuuvat :D  Ja tää siis #22 aloitus.


#23 aloitus on kirjoneulelapaset Dropsin mallilla. Lankana taas fabelia ja Delightia. (Karmeen näköstä on muuten ennen viimeistelyä...) Ja sitten se viimeinen työ! Eli aloitus numero #24 on Annis-huivi! Mie niin päätin, että teen tän tähän hullutukseen ja tänä aamuna sitten pistelin alulle. Tässä on vasta 4 ekaa kierrosta neulottuna ja työ ihan rullalla, mutta siitä se pikkuhiljaa. Ihmettelen vaan, miten toiset jaksaa tehdä näitä vaikka miten paljon? Tuntuu, että tässä alussakin on mennyt jo puol päivää! Ja mie sit halusin tehdä tän kunnon puikoilla, joten kävin ostamassa (ihan varta vasten) Knit Prot :D Ai miekö vähän dingdong??? :DDD  Ja lanka on Delightia..(vaikee väri kuvata tuo violetti..)


Eli siinäpä ne sitten! Taas on pikkasen kevyempi hengittää! Meni aika hilkulle nää aloitukset, toivottavasti saisin ennen joulua kaikki tehtyä kunnialla. No, saanhan mie:DDD Miullahan on vaan pikkuhommeleita, melkein hävettää... Toisilla on vaikka mitä isoja töitä ja puseroita sun muita. Mutta kriteerit täyttyy ja se on pääasia!

Vähän takoo takaraivossa Sukkasato 2011. Mutta en tiijä uskaltaisko sitä lähteä. Tuleeko siinä taas haukattua vähän liian iso palanen? Pitää miettiä vielä..hmm...

5 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

hienot aloitukset! Anniksesta voin lohduttaa, kun saat nuo pitsikerrokset tehtyä niin lyhennetyt kerrokset sujuvat jo nopeammin =)

Ihalaiska kirjoitti...

Hienosti on homma Sinulla hoidossa eli kaikki aloitukset valmiina! Juu, Anniksessa silmukkamäärä on alussa suuri, mutta kyllä se siitä helpottaa!

Paula Kristiina kirjoitti...

Hienoja aloituksia sinulla! Ihanan värisiä lankoja:D

Auli kirjoitti...

Hienoja lankoja. Tuo Delight näyttää upean väriseltä!

Mari kirjoitti...

Värit on minunkin mielestäni tosi herkkuja, voi miten tulee kivoja sukkia!