maanantai 22. elokuuta 2011

KyJy #3 Patalaput

Kolmantena KyJyilynä valmistui patalaput. Koska hommelit on sen verran pieniä, niin näitähän piti tehdä vähintään 3 kipaletta.

Ekana valmistui tämmönen pyöreä patalappu. Tämän ohjetta taitaa olla netissä vaikka minkälaista, mutta tässä nyt yksi.  En laittanu sitten noita terälehden reunuksia, kun alko laiskottamaan. Kyllä kai tätä voi ilman niitäkin käyttää.


Toinen valmistunut on sitten Hippu mummon patalappu., Harmaa villasukka-blogista. Tätä olikin kiva tehdä ja nopeasti valmistui. Näitä vois tehdä lisääkin.


Kolmas patalappu onkin sitten virkattu Bavarian-tekniikalla. Inspiksen mie sain tähän Ihalaiskalta. Tuolta meneekin sitten linkki Sattumasopan blogiin, kannattaa käydä kurkkaamassa sielläkin!


Kaikissa näissä on lankana Dropsin Paris. 
Eka pyöreä on virkattu ihan liian paksulla koukulla (en ees muista koukun kokoa varmaks, oisko 4) ja painoa sillä on 43g.
Hippu mummon patalapun virkkasin 3,5 koukulla ja siitä tulikin paljon napakampi. Se painaa 41g.
Bavarian-patalapun virkkasinkin 3 numeron koukulla ja se vasta onkin napakka! Painoa tuli 40g.
Eli yhteensä nää patalaput painaa 124g. Saattaapi olla, että näitä tulee ennemminkin käytettyä pannun tai kukkaruukun alusina. En kutenkaan hirveesti luota virkattujen patalappujen "tehoon", tai siis siihen, että jostain välistä se sormi kuitenki palaa... ;))

Tässä vielä kaikki koottu yhteen kuvapläjäykseen...


Mie tykästyin tuohon bavarianiin sen verran, että siitä jo suunnittelin tekeväni ainaki tyynynpäälliset. Lanka tosin vaihtuu ohuempaan ja ehkä villaiseen. Näyttää vaikeemmalta kuin sitten onkaan!

Mie nyt kokeilen postata IE:lla. Katotaan onko sillä mitään vaikutusta päivttymiseen. En kyllä ymmärää mikä ihme vaivaa miun blogin päivittymistä. Kyllä mulla pitäis olla Firefoxissakin uusin versio tai ainakaan ei kovin vanha, omasta mielestäni mie oon kyllä päivittäny sen aina, kun on tullu ilmoitus... Ei jummarra ei jummarra...

Kuitenkin mie toivottelen kaikille mukavaa alkanutta viikkoa! Aurinko paistaa ja saa paistaakin!

4 kommenttia:

kisa kirjoitti...

Kauniita patalappuja :)

eikku kirjoitti...

Mukavaa viikkoa sinullekin! Upeita patalappuja olet tehnyt! Minua houluttelisi kokeilla tuota Bavariania, mutta epäilen josko taidot riittää, näyttää niin monimutkaiselta.

Milukka kirjoitti...

Kiitos!
Bavarian ei tosiaankaan oo vaikeeta, jos osaa tehdä kiinteitä silmukoita ja pitkiä pylväitä. Rohkeesti vaan kokeilemaan!

Eldanka kirjoitti...

Hauskan näköisiä patalappuja :)