tiistai 23. elokuuta 2011

Kyjy #4 Huovutetut lapaset lapselle

Tuossa äskettäin sain pesukoneesta pyörimästä lapsen hahtuvasta neulotut ja huovutetut lapaset. Hahtuva on ostettu Pirtin kehräämöltä, joka onkin aivan ihana paratiisipaikka! Kannattaa käydä, jos on siellä päin!


Veikkaisin, että nää on sopivat semmoiselle alle 10v lapselle ja väristä päätellen tytölle :)  Mie neuloin nää hahtuvalapaset 6 numeron puikoilla. Vaaka näytti näille painoa 98g.
Tätä hahtuvaa oli siellä alekorissa, ei kuulu normaaliin värikarttaan. Mutta ihanan väriset ne kyllä on! Ja senverran näille tulee paksuutta, ettei sormet ihan heti palele. Ite käytän hahtuvalapasia ihan läpi talven. Ainoo on, että jos on hirmunen tuuli, niin sit meinaa tulla näistäkin läpi ja pitää laittaa jotain ohkasta alle. Mutta mistäs neuleesta se tuuli ei tulis läpi?

Nyt mie sit alottelin jotain ihan muuta pientä välihommaa, tosin virkattua. Ei tuu KyJyyn eikä mihinkään muuhunkaan rojektiin. Siitäpä sitten toisen kerran... Mut sen verran voin sannoo, että jokseenkin tähän aikaan se liittyy, siis paino sanalla jokseenkin... :DDD

1 kommentti:

kisa kirjoitti...

Suloiset lapaset :)