maanantai 1. elokuuta 2011

Ympyrä sulkeutuu!

Ekana aloitettu työ on viimeisenä valmis! Siispä ympyrä on sulkeutunut... Vihoviimeinen, eli #25, Kesäyön hullutus 2011 on miun osalta saatettu päätökseen! Hyvä mie! Ja hyvä  työ kaikki muutkin , jotka saitte aherrettua hullukset valmiiksi!

Sukat on tehty Sock Club-kirjasta ja malli on nimeltään "Rainbow over Lahanna." Mali oli ihan helppo, mutta jotenkin kummasti se alko jo alkumetreillä tökkimään... Ja siks näistä ei meinannu tulla valmiita millään. No, viimein sitten oli pakko tempasta itteensä niskasta ja saattaa langat sukiksi. Eikä siinä sitten kauan menny, vähän piti ihmetellä, että mikä siinä silloin aluksi niin mätti?


Lanka on taas Drposin Fabelia ja puikot 2.5. Lankaa kului noin 90g. Tykkään tästä langasta, jotenkin siitä tulee mieleen marjaretki. Ihan kun siinä ois poimurilla kerättyjä mustikoita, osa sitten liiskaantunu ja roskiakin joukossa. Ja pari viinimarjaakin sinne on sekaan eksyny :)  Näille sukille on jo ottja, tai siis hän ei vielä tiijä siitä. Mutta saaja on siis tiedossa:)

Kesäyön hullutus on siis ohi ja kunniallahan mie siitä selvisin! Mie laitan vähän enemmän raporttia tässä myöhemmin, kunhan saan muut asiat täällä kotona (eli kaupungissa) hoidettua. Niin, ja se eilinen Tampereen keikka kerrytti kilometreja 922 auton mittariin... Siitä sitten kans tuonnempana:)

8 kommenttia:

miutsi kirjoitti...

Onnittelut KYHin loppuun saattamisesta :)

eikku kirjoitti...

Ihanat sukat! Todellakin marjaretki tulee mieleen niinkuin sanoit!

Auli kirjoitti...

Onnea loppuun pääsemisestä

Paula Kristiina kirjoitti...

Ihana malli ja lanka sukissa! Oikeen raikas ja tosiaan tulee marjat mieleen. Hyvää elokuuta ja illan jatkoa:D

Eldanka kirjoitti...

Komeet näistä tuli ja vielä kauniimmalta ne näyttää tässä upeassa kollaasissa :) Onnittelut valtavan urakan loppuun saamisen kunniaksi!

Kardemumma kirjoitti...

Onneksi olkoon. Eikös olekkin ihana tunne, kun viimeinen on valmis. Toisaalta, tyhjältäkin tuntuu.

Mari kirjoitti...

Suloiset sukat, onnea loppuun pääsystä! Hyvä me kaikki!

Milukka kirjoitti...

Kiitos kaikille tsempistä! Yhdessähän tätä tehdään :D