tiistai 2. elokuuta 2011

Mietteitä Kyhäilystä

Ensinnäkin, kiitos kaikille kannustajille! Taas huomasin sen, että toisten tuki ja kannustus on tärkeää, silloin kun tuntuu, ettei oikein huvittais eikä enää jaksais. Teijän tsemppauksella sain hirmuisen loppukirin aikaan :D

Aluksi tuntui siltä, että aikaahan on vaikka miten paljon. Helppohan niitä aloituksia on tehdä, mutta se loppuun vieminen onkin eri juttu. Mie oon aina ollu yhden homman tekijä ja nyt oli sitten "kasvun paikka", kun piti vaan jättää homma oottamaan ja aloitella seuraavaa. Toisaalta, olihan sekin ihan jees, että voi ottaa lootasta sen hommelin mikä nyt sattui millonkin huvittamaan. Onneks niitä töitä ei tarvinnu valmistaa loppuun siinä järjestyksessä, missä ne aloitti! Pakko myöntää, että jossain vaiheessa ahisti aika paljonkin keskeneräiset työt. Ja kun on ollu aivan mahtavat hellesäät, niin eipä paljoo huvittanu istua sisällä neulomassa. Maalla tosin istuin aika paljon ulkona ja neuloin. Kaupungissa sitten tuli neulottua enemmän. Täällä kun oli niin tajuttoman kuuma, ettei ees parvekkeella voinut olla. Sisällä sitten uintikisoja kattelin ja tikuttelin.

Miepä laitan nyt kuvapläjäyksen töistä, mitkä oon tehnyt Kesäyön Hullutukseen...

Sukkia sukkia ja sukkia. Eri kokoisia ja näköisiä.


Lapasia lämmittämään sormia. On kirjoneuletta, huovutettua ja peruslapasta.


Sitten vähän lämmintä päähän ja kaulaankin.


Pieniä hommeleita, virkattua ja neulottua. Pöytään, päähän ja siivoukseen.


Ja vielä on pientä sälää.


Siinäpä ne, kaikki 25 työtä valmiina! Urakka oli aikamoinen, tai oikeastaan aikataulu. En oo ennen tämmösellä vauhdilla neulonut ja nyt voin sannoo, että kannatti se kuitenkin! Ens vuonna katotaan sit uudestaan, lähenkö mukaan. Ei oo poissuljettu ajatus kuitenkaan.

Mukavaa loppukesää kaikille Kyhäilijöille ja onnea jokaiselle! Nyt pitää keskittyä KyJyn aloituksiin, joten seuraavat postaukset onkin ihan pelkkää aloitusta... taas... :DDD

4 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Täytyy sanoa kyllä, että sinun kannatti osallistua KYH:iin... noin paljon hienoja töitä parissa kuukaudessa!

Sirpa kirjoitti...

Wau! Hienosti sait hommat valmiiksi! Ja upeita töitä tulikin! Nyt sen vasta tajuaa,miten paljon niitä on,kun kaikki näkee kerralla! :)

Ihalaiska kirjoitti...

Homma hoidettu hienosti! Eikös vain kannattanutkin osallistua, vaikka välillä oli tuskaa ... Eikun KyJyn pariin! Hyvä me!

Paula Kristiina kirjoitti...

Hienoja töitä sait Kyhissä valmiiksi! Minä se en uskaltanut lähteä mukaan.