torstai 25. elokuuta 2011

Ihan pientä "olematonta"...

Mie tässä yks kerta sanoinkin, että on tulossa jotain ihan pientä, mikä ei liity mihinkään rojektiin. Ja tässäpä se sitten on: Sipulipussi! Saanen esitellä...


Lanka on Dropsin Muskat softia ja koukku tais olla 3,5. Lanka sattu kesällä näppiin alekorista. Eikä sitä paljoo menny, saa vielä muutamankin tuommoisen pienen pussin.


Kiva! Ei miulla ollukaan sipulipussia ja tää on semmoinen mukavan kokoinen. Ei tartte kilotolkulla laittaa sipuleita :)

Sit mie kävin eilen  Tokmannilla ja siellä oli jotain lankoja alekorissa. No, mitäänhän mie en tarvii, mutta lähti sieltä mukaan 2 kerää kuitenkin, Red heartin Eco-Cotton Blendiä. Oikeestaan mie katoin vasta kotona, että näissähän on 25% akryylia mukana ja sitten pikkasen harmitti:( No ei nää paljoo maksanu, että ei se harmitus sitten niin paha kuitenkaan oo. Olin niin ajatellu tekeväni näistä tiskirättejä, mutta miten tuo akryyli semmoisessa käytössä käytäytyy? Onko kellään kokemusta?



Vielä sitten tähän semmoinen juttu, mikä sai miut tosi hyvälle tuulelle! :D  Miun mies oli ostanu miulle kynän! Miun oikee nimi ei oo Kaisa, mut se on miun kutusumanimi. Ja miusta tässä oli niiiiiiiiin hieno ja upea teksti, ettei mitään rajaa! Niih! On se ihanaa olla ees jonkun mielestä Suloinen ja Sisukas :D


Pitäis jatkaa noita KyJyn neulomuksia, mut miullon hartiat aivan jumissa. Vasen puoli on kivikova, oon yrittäny tuolla lämmitettävällä kauratyynyllä pehmitellä...Ja siitähän se johtuu tää ainainen jatkuva päänsärkykin sitten:(
Mut viikonloppuna oonkin maalla. Lämmitän pihasaunan ja oon taas pari tuntia, niin eiköhän siinä jo paikat pehmene! :D

9 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Ihanan värikäs sipulipussi!
Ja hienon kynän oot saanu! :)
Täällä toinen hartiajuminen,taitaa olla käsillätekijän ammattitauti :)Sauna auttaa!

Katjuksa kirjoitti...

Söpö pussi, minä virkkasin sipuleille pussin aikoinaan, nyt se on lasten palikoita täynnä :) en osaa siinä sipuleita pitää...

Täälläkin meinaa hartiat vähän anella armoa KyJyjen vääntämiseen, mutta toistaiseksi pärjätään. Mukavaa lomasta, ja leppeitä löylyjä pihasaunaan :)

eikku kirjoitti...

Ihanan pirteä sipulipussi! Mulla on vaan ihan tylsä kalastajalangasta tehty..........

Mä käytän Novitan Miami, jossa on 50 % akryylia ja tulee tehokkaita tahranpoistorättejä, joten kokeile vaan ostamastasi langasta niitä.

Annie kirjoitti...

Minäkin tuota eco-cottonia ostin tiskirättitarpeeseen kesällä ja hyviä rättejä tuli. Tosi hyvin mun mielestä niillä pyyhkii :)

Pinni kirjoitti...

Minä kanssa luulen, että toi lanka toimii oikein hyvin tiskirättilankana. Tosin ihan tuosta langasta ei kokemusta (vielä) ole.
Kiva sipulipussi!

Auli kirjoitti...

Minä kans katselin tuota lankaa! En vielä ostanut kuitenkaan. En löytänyt sun sähköpostisoitetta mistään blogistasi. Mun sähköposti on virveriikka@gmail.com, lähetä siihen osoitteesi niin toteutetaan se pusukkadiili. Lähetän sit sulle osoitteeni! Mutta älä nyt silti kauheesti syö karkkia. Kirjoita sitten mistä haluat sen vetoketjupussukan, siis mistä pussista, niistä lähettämistäsi...

Paula Kristiina kirjoitti...

Kiva värikäs sipulipusukka! Joskus on ihan mukava tehdä jotain ihan pientä.
Minullekkin jäi noita Eco-cottoneita joku kerta käteen, ajattelin myös tehdä rättejä. Ja hei, toi kynä on hieno:D

Sarsa kirjoitti...

Toi eco cotton blend toimii loistavasti rättinä. Mulla on ainaoikein -neuloksena parikin rättiä. Muista kutoa riittävän löysää, koska toi lanka kutistuu pikkasen 60 asteen pesussa. Kannattaa pestä koneessa jo ennen ekaa käyttökertaa, niin imukyky on parempi.

Lattiapesurättinä toimii myös loistavasti. Ainaoikein -neulos on riittävän karkeaa ja langassa mukana oleva akryyli toimii hyvin hankaimena. Olen omalla rätilläni poistanut maalatusta lattialaudasta jopa tuoreen pihkatahran ilman ongelmia.

kisa kirjoitti...

Kivan värikäs sipulipussi :)